sena17 Sevgili anneler 🥰nasipse Haziran 15-20 civarı doğumum olacak ,hazırlıklara başladınız mi,kıyafet olarak uzun kollu kısa kollu nasıl bir tercih yapmalıyız ,ilk kez anne olacağım yardımcı olur musunuz 🤭
Biranne00 sena17 benim 9 Haziran canım ben ince uzun kollu tulum aldım yeni doğduğu için üşür diyor herkes bi kaç tanede aşırı sıcaklarda giydirmek için kısa kollu tulumlardan almayı düşünüyorum yeni başladım alışverişe 🥰
Greyy90 sena17 merhaba benimde 8 haziran gösteriyor doğum 😊 yatak odası , arabası anne yanı beşiği kamerası buhar makinası bezi gibi şeyler bunları aldım ben kıyafet olarak ta 0-3 az aldım 3-6 daha çok alıyorum çabuk geliştiklerini söylüyorlar ki kilolu doğarsa zaten yenidoğan kıyafetleri hiç giyemicekk uzun kollu olarak ince olanlardan aldım 3,5 takım kalan hep zıbın ve altlık olarak aldım yazın en çok bunlar kullanılıyor şampuan deterjan bunları araştırıyorum şu an onları da alırsam artık kendime alışverişe başlicam hanfendiden sıra gelirse tabii 🤪
Kavrlms16 sena17 ilk doğduğu zaman uzun kollu giydiririz onlar yine üşür bence temmuz sonu gibide giydirebilirz bence sıcaktan biz bile soyunmak istiyoruz onlarada iyi gelir heralde 😊
Feyzaanne Benimde ilk hamileliğim 12 haziran doğum 🤗🤗 çok heyecanlıyım sürekli araştırma halindeyim nerden ne almalıyım diye bütün yeni doğan alışveriş videolarını deli gibi izliyorum sanırıım 😂😂
Feyzaanne Feyzaanne beşiği bebek arabası dışında daha bişey almadım ama ramazandan önce almayı düşünüyorum yavaş yavaş listeliyorum
Miranmiray GizPek 😂Burda mısın 27 haziran benimde😂benim herşeyim annem aldı bizde kızın annesi bebeğin herşeyin çeyizi i hazirlar haliyle benimde birşey almama gerek kalmadı hepsini annem halletti sağol sun. Bende 3,4 parça birşeyler ördüm bebişime😂😂😂
Kavrlms16 Benim 1 haziran gösteriyo kızlar o yüzden ben herşeyi aldım sayılır ufak tefek küçük parça kaldı 35. Haftama kadarda herşeyi yıkayıp kaldırmak istiyorum ki bana yük olmasın ağırlaşınca
sena17 Kavrlms16 Kesinlikle son aylarda halimiz kalmayabilir 😔Şimdiden hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinler inşallah 🥰🥰
Yldrmbytkn Kavrlms16 kıyafet alışverişini nerelerden yaptınız benim baktigim yerlerde hep kalın kumaşlar var sezon daha açılmamış bende 1 haziran gibi bekliyorum bebeğimi daha kıyafetlerini tamamlayamadım 🤔
Feyzaanne Greyy90 muhendisinoglu sayfasına bakabilirsin instagramdan oradan bütün markalaeı yorumluyor çok tavsiye ediliyor 🤗
sena17 Greyy90 Şimdiden hayırlı uğurlu olsun,💐inşallah sağlıkla o minik kıyafetlerin içine girdikleri günleri görürüz çok teşekkür ederim 🥰
Feyzaanne sena17 ebebekten aldım canım baby plus markası gayet kaliteli daha kullanmadım ama açıp kurulumunu yaptık çok beğendim fazla uçuk kaçık fiyatlı şeyler almayı sevmiyorum işime yaraması önemli her açıdan bir bebek arabasına 5.000 tl vermek istemem açıkçası maddi durum herkesin farklı tabi çok şükür istesek öylesinide alırdık ama ben bunu beğendim ve yeterli gördüm 😘🤗🤗
bilaloguzunannesi sena17 benim ilk gebeliğim henüz birşey almadık 9 haziran tahmini doğum bende burada bekleyeyim 😊
Miranmiray OzgeSelcuk AA bak sen şu işe😂😂 baya 27 haziran oldu seninde 21 hafta 4 günlük dimi o zaman