SnmTt Kızlar şöyle bi kafa karışıklığım var. Avent ultra air emzik aldım doğar doğmaz onu vermek istiyorum ama ya tutmazsa başka marka ya da çeşitler de alıp hangisini tutarsa onu mu versem ilk başta almazsa hiç almaz diyorlar da hepsi elimin altında olsa mı yoksa alınır mı sonradan bilemedim🤷🏽♀️ Bi akıl verir misiniz😑
mls23 SnmTt ilk cocuguma verdim pisamanım allah nasip ederse dogacak olan bebegime vermeyi düsünmuyorum 😊
Duygukc SnmTt ablama tek çeşit emzik aldık bebeği doğdu emziyi istemedi yaklaşık 5-6 farklı emzik aldık hiçbirini istemedi en son bakkal emziği almışlar sarı renkte onu emmiş sadece bakkal emziğini kabul etmiş bence sizde tek çeşit almamalısınız
Damla________ SnmTt bunun markayla hiçbir ilgilisi yok hepsi para tuzagi ben marketten normal bi emzik aldım 4 yada 5. Aylıkken alıştırdım uykularında çok etkisi oluyor emziğin
Nrslbkc @SnmTt bende avent air ultra soft aldım canım. Bence başka almana gerek yok. Çünkü anne göğüs ucuna yakın olduğu için emme garantili. Ablamın çocukları kesinlikle emzik tutmazdı en sonkinde aventin kini aldı çok memnun kaldı
Nrslbkc @SnmTt yok ben aynı fikirde değilim bebeğinize vericeğiniz emzik yada biberon seçimi meme reddine yol açabilir. Araştırdım anne göğüs ucuna yakın olduğu için aventi tercih ettim. Bazı çocuklar emzik emdiğinde memeyi kabul etmeyebiliyor damaklı emzik falan verilmesi uygun değil bence
Badevehande Happy kidste dün başlık açtım ben sarılık riskinden dolayı ilk ay vermedim sonra da tutmadı. En çok tutulan markalar avent air, bibs damaksız , nuk kavuçuklu bide bakkal emziği😂
Sahika3 Badevehande ben de bibs aldım ama damaksız derken farklı bir modeli mi var acaba. Klasik bir modeli var ya bibsin o değil mi bahsettiğiniz
SedaveSusam Badevehande ahahaha bakkal emziği valla aventa o kadar para verdim gidip 5 liralık emziği tutarsa vermem daha iyi😂😂
mls23 SnmTt birakirken cok zor oldu ve bi zamandan sonra az emmeye basladi beni en fazla 1 dakika emiyordu 2 yasinda zar zor biraktirdim
SnmTt Duygukc bende öyle düşünüyorum işte almışken bi kaç çeşit denesin hangisini severse diye😶 ama bakkal emziği en son seçim olur heralde😂
SnmTt Happpm inşallah tutar ya belki son dk dayanamayıp bi tane daha alırım ama zaten avent aldım ikili olandan bakalım görücez 🥰
mls23 SnmTt tabi olumlu yonüde vardı seyehat halindeyken yada evden farklı bir ortamda durdurmak icin cok ise yariyordu
SnmTt mls23 evet bende onu düşünüyorum uyku geçişlerinde bir de çok yardımcı oluyo diye biliyorum😶 bi de emzikli bebekler çok tatlı duruyo😀