Sinem67 Mamababy cok normal canım zamanla gecer insallah Bn 3 ay ac uyudum bayag kilo verdim. 3 ay bitti Bi sabah aniden gecmiş ti. Eski kiloma geri döndüm
Miranmiray GizPek Aaa ne güzel baksana aynı şeyler aynı günler😂😂unutma kız beni bakalım kim doğuracak önce rabbim hayırlısıyla kucağa almayı nasip etsin inşallah 🙏 😍
Azracan Aysglengn ay çok zor bende kızımda baya kustum ama bu hamileliğimde bulantı var kusma yok tiksinme kokuya hassasiyetim de var bunun cinsiyeti ne acaba merak ediyorum 8+2 yim şimdi Acaba kusuru olur mu
Miranmiray GizPekevet canım oldum 19.haftada olmuştum ama ben 1 hafta kolumu oynatamadım😂ikinci dozunda martta olucam inşallah sende kilo nasıl kaç kilo aldın şimdiye kadar
Miranmiray GizPek Ayy canım ben 59 la hamile kaldım şuan 68im 9 kilo aldım şimdiye kadar baya aldım anlıyacağın😂😂yaş kaç bu arada
GizPek Miranmiray 29 um ben. Kiloma göre ben de çok alırım diye düşünmüştüm ama çok şükür daha akmadım sen kaç yaşındasın ankaradamısın
Mervemm Cz34 vitaminsizdim ben. Ve yemeyince grip oldum hastalandim. 3 ayda doğru düzgün hic birsey yemefim ge hic gelismedi . Sonrasinda da anolmali varmis. Hic gelişmedi 6 aylik doğum yapmak zorunda kaldim 300 grm dogdu ve yasamadi.
Cz34 Mervemm Aaa bilmiyordum üzülmeyin lütfen 😔 bende kuru kayısı şu bu idare ettim zorladım geri hep kustum kansızlık çok fazlaydı 😔 şimdi tekrarmı hamilesiniz