hryoz nuranruzgar nerde yasıyorsunuz bendede plasenta previa marjinal var aynı sekilde kanama durmaz bebekte sende tehlikedesin diye cok ikaz ettiler calısmıyorum zaten işi gücü bıraktım evdeyim sürekli
Full hryoz antalyada. Benim tek bir kanamam oldu bende calisiyordum normalde. 29. Haftadaki kanamadan sonra banada doguma kadar yatak istirahati verdi.
Eliz01 hryoz merhaba bende de var marjinal ama bana normal Doğum dediler off herkese farklı çok risk de söylemedi kanama sezeryan Doğum da risk var normalde de o yüzden normal yapcaz dedi 😔😔
Full ozgens belki akreata oldugu icin sizin durum farkli. Bana kan verilmedi ama hastane bulundugum sehrin en iyi yenidogan yogun bakimina sahip. Hatta kan hapi bike almiyorum sezaryenden sonra.
Zeynephatice07 Full hmm Antalya hangi hastane ve dr sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim 35 haftadayım daha karar veremedim nereye gideceğime 🙄
Sewimli Full benim de eşim aşağıda ve 31. Haftada uçak yolculuğu yapacağım siz böyle bir durum yaşadınız mı şu ana kadar şükür kanamam olmadı 28. Haftadayım ama korkuyorum açıkçası uçak zararlı olur mu
EsraErkanBln Sewimli Ben 24. haftadayım, havalimanında çalışıyorum. Son uçak seyehati yaptıktan sonra suyum geldi, EMR teşhisiyle 1 ay kadar yattım hastanede. Bazen uçak türbülansa girdiğinde veya girmemek için çok yükseldiğinde basınç iyi olmuyor.
Tedirginanne Bende aynı teşhisden dolayı şehir değiştirfim.çanakkaleden bursaya geldim üniversiteye en yakın yerlesim yerinden eşyalı ev tuttum haftada iki kez kontrole gidiyorum henüz 28 haftalığım ve bende cok stres yapıyorum inşaallah herkedin aeliyatı sizinki kadar kolay gecer...
Tedenss71 Full benimde bebeğin eşi aşağıda ve rahim ağzını tamamen kapatmış durumda şu an 19+4 olduk 12. Haftadan beri yatıyorum doktorum yatmamı ve hiç bişi yapmamamı söyledi siz 29. Haftadan sonra yatmanızı söylemişlet galiba o zamana kadar neleri yasakladılar acaba bilgi verir misiniz Bu arada sağlıkla huzurla büyütün yavrunuzu 😇
Full Tedenss71 sadece iliskiyi yasaklamisti doktorum birde cok fazla kendini yorma ayakta durma egilme kalkma demisti
Derya2828 Full bebeginiz hayirli ugurlu olsun. Ben sonday hakkinda sorcaktim ne zaman takip ne zaman cikardilar sondayi
ruya07ra Derya2828 sonda çok zor demişlerdi bana ama belden uyuştuktan snra taktıkları için acı hissetmiyorsun.
Merryy Full rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah benimde 13. Haftada ikili taramada bebeğin eşi aşağıda zamanla yukarı çıkar dedi doktor ama 17. Haftada doktorumu değiştirdim ve kesinlikle çıkmaz yukarı rahim ağzına yerleşmiş erken doğum kanama riskin var dedi bende çok korktum endişelendim şuanda 24. Haftadayız hiç kanamam ayrım falan olmadı ama hala bebeğin eşi aşağıda sizin kanamanız ne kadar sürdü çok yoğun mu oldu ağrınız falan var mıydı nette okuduklarım baya kötü rahim alınması ölüme kadar gideriliyormuş falan aşırı korktum ama kanaman olmadığı için doktorum şuanda erken doğum riskin yok dedi biraz rahatlattı tabi devamlı takip altındayız
Full Merryy internete girince malesef oyle. Korkutucu seyler var benim cok az agrisiz bir kirmizi kanamam olmustu sicak banyodan dolayi. Doktoru aradim hemen hastaneyede gitmedim sabaha kadar bekledim bir daha kirmizi degil de kahverengi akinti seklinde devam etti. Ertesi gun sabah gittim hastaneye. Nst ye soktular ondada sanci cikinca hastaneye yatirdilar. Korkmayin yani herkesde asiri bir kanama olacak diye bisey yok
Tugraeda31 Placenta previa totalis teşhisi ile 2 hafta sonra 37. Haftamda bende zorunlu sezeryan olacağım.. dediğiniz gibi içinde bulunduğum şehirde hiç bir kadın doğumcu ameliyatımı kabul etmedi. Elazığ’da olacak ameliyatım. İnşallah hepimizin ki kolay geçer rahme zarar vermeden ve çok kanama olmadan geçer inşallah. Hemen bebişlerimiz kucağımıza gelir inşallah 🙏
Fdle Full öncelikle sağlıkla büyüt evladını canım bende 18 gün önce spinal oldum 1 hafta mahvoldum anesteziyi atamadı vücudum 2 gün başım çatladı kulaklarım da uğultu oldu kafayı yiyordum 2 gün boynuma indi 2 gün omuzlarıma daha sonra 2 gün belim derken yataktan kalkamadım serumlarla ayakta kalabildim anestezi vücudum da dolaştı resmen bana da kimse bişey dememisti malesef litre litre kahve içmeme rağmen su içmeme rağmen mahvetti beni sen neyse ki sadece omuzla kurtulmuşsun çok şükür
Nazhar06 Full gozunuz aydin olsun sag salim buyutun insallah evladinizi yalniz bi sorum olucak bende 4 hafta sonra sezaryandan olmak istiyorumda epiduralla spinalik arasindaki fark nedir bilgi verirmisiniz
ruya07ra Nazhar06 ben farkı bilmiyorm ama spinal çok rahat ben oldum. Belden uyuşturuyolar 20 dk da bitiyo
Full Nazhar06 spinal ignesi bir kere vuruluyor normal igne gibi 6 saate kadar uyusukluk sagliyor. Epiduralde belden cok ince bir kateter takiliyor ameliyat sonrasi agri kesiciyi bu kateter yoluyla veriyorlar. Ben spinal oldum sonrasinda damar yoluyla agri kesici verildi. Yani ikisi arasinda cok buyuk bir fark yok.
Talentedmom Full ben de 14 şubatta spinal sezeryan oldum hayatımda böyle bir omuz ağrısı yaşamadım odaya çıktığımda bile saatlerce geçmedi üşümem olmadı benim ama çok ağrı çektim gaz sancısı çok fazlaydı
hryoz Talentedmom spinal olanlar genelde böylemş oluyo ya gözüm korkmadı degil cok cok gecmiş olsun acaba biz genel anestezimi olsak 🤔
Full Talentedmom evet benimde ayni boyleydi. Birde ameliyattan hemen sonra degil o gun aksam baslamasi daha da tuhafti bu agrinin.