Hcr_krt Hanımlar merhaba 29. Haftamdayım biraz fazla kilo aldığımdan artık 7 den sonra birşey yemiyorum ama yatarken çoook acıkıyorum bende şimdi akşamları sütü kaynatıp içine yumurta sarısı ve pekmez karıştırıp içip öyle uyuyorum bebeğime faydası vardır umarım diye düşünüyorum sizce🤔
rabnaz6822 Hcr_krt çiğ et ve çiğ yumurta zararlı canım😭 çok iyi pişirmen gerekiyor ve bende 7 den sonra acıktıgımda çiğ badem,fındık,ceviz,çekirdekli üzüm,kuru kayısı yiyorum özellikle 4-5 badem aşırı tok tutuyor ✌️
Darkgod Hcr_krt kesinlikle çiğ yumurta tüketme canım pekmez de çok yer isen şekerini yükseltir birde sanırım karışım olunca vitamini de gidiyormuş
Fidan3594 Hcr_krt pekmezi bir kaşık yiyip yada ballı muzlu süt içmeniz daha iyi çiğ yumurta zararlı. Ayrıca siz hamilesiniz 7 den sonra yemiyorum olmaz. Aç kalmamanız gerekiyor kiloyu bu kadar takmayın gün içinde dikkat edin
[silindi] Çiğ yumurta çok zararlı içinde bakteri bebeğe geçebilir doktorum ilk kontrolumde yumurtanı iyi pişir demişti
Seymen1905 Evet pekmez ile süt birbirinin enzimini yok ettiği için vitamin değeri kayboluyormuş ben daha geçen gün doktora özellikle sordum süt içiyosanız en az 2 saat sonra kan yapıcı şeyleri yiyin için dedi faydasını görmek için yoksa ikisi birbirinin vitaminini yok ediyomuş canım
ggulayy Seymen1905 demir hapını içtikten sonra da dikkat etmek gerekiyor C vitamini ile birlikte alınması gerekiyor
Seymen1905 Biri kalsiyum biri demir olduğu için aklında bulunsun canım hatta nette de araştır bak yazar
Tubau Hcr_krt bu nasıl tuhaf bi karışım böyle kusura bakma okurken midem kalktı. Neden kendine bunu yapıyosun? Meyve ye o zaman ne bileyim bunun harici herşey olabilir🤭
doganBanu Hcr_krt neden böyle bişey yapıyorsunki😱 ? Biraz kuruyemiş 1 bardak süt içsen ya da meyve süt içsen, ya da 1 kase yoğurt yesen hem kan şekerini de dengelemiş olursun. Çiğ yumurta çok tehlikeli şimdiye kadar bişey olmaması bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez.
[silindi] Sütte o yumurta asla pişmez rafadan yumurta bile yasak hamilelere sakın yapmayın bir tane haşlanmış yumurta yiyip yanında süt için pekmezli.