Emili06 NilayK sağlık ocağında duymadım yapıldığını hastanede yaptırdım ben öğleden sonraya sonuç çıktı
Arsenakres NilayK ac karnına sekerini ölçüp 50 gr şeker yüklüyorlar benim hastane vermişti 330ml kutu cola gibi sonra kan tahlili insaAllah guzel sonuc alirsin 🙏
TubaaTacinik Benimde akıntım zaman zaman çok oluyor 😞 sürekli çamaşır değiştiriyorum normal mi acaba ?
SevgiiOA NilayK 25+1 benimde. Geçen hafta gittik doktora şeker taraması için sonuçlar güzeldi şükğr çıkmadı şekerim 🙏 bebekte iyi tek sorunum plasentam biraz aşağıda hala ve buna bağlı ağrılar yasaklar filan 😌
Akile Zagrozunannesi bende 2 haftadır gitmiyorum 2 hafta sonra randevum insallah boy kilo iyidir. Şeker testi hala yaptırmadım ama
Zagrozunannesi Akile evet bende yaptırmadım yarın saglıkocagına gıdıp hem kayıt yaptırıcam hem de şeker yuklemesı acaba yaparlar mı dırek bılen var mı aç karnına gıtmeyı düşünüyorum ve tetenoz asısını da aradan çıkarmak ıstıyorum hala yaptıramadım ya🤭🤣
Akile Zagrozunannesi bende sağlık ocağına gittim yapmadılar sadece açlık şekerime baktılar sekerin yok dediler bende yaptırmadım çünkü midem çok bulaniyor o suyu içemiyorum bi türlü ama yaptırmak isterdim
Ebruzey Emili06 Şekeri içirip şekere baktırıyorsunuz kızlar tabiki yüksek çıkar,benim önerim sadece kandan bakılması etrafımdaki bütün tecrübelilerde aynı fikri verdi,doktorum istediği zaman sadece kandan bakılmasını isteyecem