Fesum HappyMom Benim bildiğim doppler ile ultrasonda kalp atışı dinlemek bebeğin kalbini ısıtacağı için risk taşıyor , hekime ısrarcı olmamak faydalı diye düşünüyorum 🤔
Damlaak Şuanda tam 5 haftalığım, 4 hafta 3 günlükken öğrendim zaman geçmek bilmiyor 10 gün sonra allah nasip ederse kalp atışını duyacağız rabbim herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Damlaak Mrft ben tek böbrekliyim keseyi dün böbrek doktorum gördü kontrole gittiğimde ama bilmiyorum tabi ne olcağını 10 gün sonra
Damlacem Bus_ak18 ayy bende 5+2 çok heyecanliyim bende salı günü doktora gidicem inşallah hiç bir sorun sıkıntı çıkmaz rabbim hepimizin bebislerini korusun ❣🥰❤
Hanifee1273 HappyMom 5+3 de keseyi gördüm 7+2 de kalp atışını duydum 😍 belki daha önce gitseydim keseyi yada sesi duyabilirdim 🤷♀️
Ruzgarperisi Damlacem 4+2 keseyi gördüm. Şuan 5+2 .. 1 hafta sonra kalp atışını duyarım inşallah randevum var .
Eceunverkanra HappyMom gecen hamileligimi hem cok erken ogrenmistim hem de sagliksiz ilerledigi icin cok cektim ve kendimi strese sokmustum. Su an sat’a gore 6olduk bugun ama bence son degere gore gec dollenme ben pcoluyum cunku. Onumuzdeki hafta Persembe-Cuma gibi dr’a randevu alip gidicem insallah 😂 ya da belki bu sefer dogurana kadar hic gitmem bilemiyorum haha