Zehramomm arslanmerve57 nuna leaf aldım babynesti o yüzden kullanmıcam ana kucağı alacaksanız sallamalı vs baby nest gereksiz
Ebrukrtp arslanmerve57 çok gerekli değilmiş bende alacaktım ama kullanan bi arkadaşım önermedi 2 ay falan kullanılıyormuş zaten ben onun yerine sallanan ana kucağı aldım trendyoldan
berel15 arslanmerve57 ben reflü yastığı aldım babyneste gerek kalmadı bence instagramda baktm gereksiz pahalı bence reflü yatağını da e bebekten aldım uygun ve güzel geldi beğendim
Akdenizbebisi Bence gerekli değil ben katlanabilir taşınabilir anne yanı yatagı aldım evde onu sürekli kullanıcam dışarıda zaten puset kullanıyorsun Babynest çok kullanılmıyor ilk 2 3 salonda vs uyurken iyi oluyor
Akdenizbebisi arslanmerve57 https://imgyukle.com/i/nguORS Bunu aldım 😅 sallanabilir katlanıyor 18 aya kadar kullanılıyormuş 🤷🏻♀️ Ben çok beğendim bunun arabasını anakucagı anne yanı yatagı çantası vs hepsini 1.500 e aldım 😅 çok güzeller ben çok begendim
Anrebasum Zehramomm Ne kadara alacaksiniz acaba cok pahali nuna lar. Ama 30 35 kiloya kadar taşıyabiliyormus
arslanmerve57 Akdenizbebisi çok iyi almışsınız sağlıkla kullansın inşallah 😍 bende çok beğeniyorum bunu bir arkadaşım 300₺ ye aldı belki düşer biraz daha bekliyorum 😂
BeybininAnasi Ben aldım çok güzel 😂 ilk çocuğum gerekli mi gereksiz mi bilemem. Ben kiwi sleeper beşik aldım, onun içine koydum içi daha yumuşak tok olsun diye. Bir yere giderken de babynesti götürmeyi düşünüyorum.
arslanmerve57 BeybininAnasi sağlıkla kullansın inşallah kiwi slepper bende çok beğeniyorum 🙈 hem katlanabilir taşınabilir olması çok güzel. İndirime girer diye bekliyorum 😂
Ddmlmz BeybininAnasi bende bi yere giderken koca puset yerine babynest tasınsa daha mı iyi hem hafif olur diye düşündüm hem gittiğimz yerde direk onun içinde yatmaya devam eder gibi geldi ama tecrübeli değilim emin olamıyorum
arslanmerve57 Akdenizbebisi aynı bu siteden almış sürekli takip ediyorum bende bir umut indirime girer belki diye 🙈
Sahinsec arslanmerve57 ben doğumu kendi evimde yapmıyacağım için aldım reflü yatağı da aldım hangisi rahat olursa artık