Eceveannesi Zeynepasel91 evt olabilir cnm.gecen hfta bende öyleydim öğlen oturamiyorum bile sabaha karşı 7 cmle doğuma giedim seninde haftan gelmiş olabilir dikkat et
Zeynepasel91 Eceveannesi sancım hala devam ediyor bakalım dua edin lütfen şimdiden Allah razı olsun ☺️
YagmrK Zeynepasel91 canım çiş diye suyunu hissediyor olmayasın birilerini ara yanında olsunlar en azından Allah kolaylık versin
Zeynepasel91 YagmrK Bilmiyorum ki bildiğin çiş gibi sıkıştırıp akıyor öyle kendiliğinden akmıyor tabi su böyle mi olur ki🙄 eşim gelecek 1 saate kadar inşallah Allah razı olsun
Eceveannesi Zeynepasel91 büyük tuvaletin gelir gibi oluyorsa gazın gelmia gibi bebeis gelio cnm baskı yapio bende öyle oldum
Eceveannesi Zeynepasel91 benim de akıntım çoğaldı ve nisanim gelmisdi canım akşam 8 de ve sabaha karşı 3.30 da 2 dakkaya bir dusdu sancım 6sabah 6.30 gibi dogm yapdim 😂
Zhrnz Zeynepasel91 dogum belirtisi illa nidan veya su gelmesi gerekmiyo cnm.herkesin farkli olur sen bi dr gitgiriyor derim cunku acilman veya dogumun baslamis olabilir yalanci sancida olabilir anca muaynede ve nst de belli olur
Zeynepasel91 Zhrnz hastane biraz uzak aracımız yok anca taksiyle gidebiliriz o yüzden çok acele etmek istemiyorum ağrılarım dayanılmayacak derecede değil henüz
Zhrnz Zeynepasel91 anladim cnm o.arada sen evde egzersizler yap comelme falan varsa hurma yee bunlar dogum icin iyi gelicektir 🤗 ayy bi heyecanlandimm 3. Mu bekliyorum bizede az kaldi 😍
Zhrnz Zeynepasel91 aynen cnm dogum zamani.idrarda oluyo hatta buyuk tuvaletin gelir ikinma hissedersen sakin ikinmaa bebiss cunku ooo hadi bi avazda kurtul insallah nm.haber ett mutlakaa😍
Vrlkdr Zeynepasel91 canım ne durumdasın kaç dk da bir geliyor sancılar. Sancı çekerken edilen dua kabul olurmuş. Bizede et lütfen kolay doğumumuz olsun inşallah🥰
Zeynepasel91 Vrlkdr sancılarım sık sık geliyor ama şiddetli değil anlam veremedim bir türlü ☺️ tabi dua ederim canım
Pyrzefem Buyuk bi ihtimal dogum sancilarin geliyor bebegin kanala tamamen yerlesiyor canim bizide durumdan haberdar et Rabbim bi avazda kurtarsin insallah sagsalim al kucagina kuzunu
Zeynepasel91 Pyrzefem haberdar ederim Allah razı olsun inşallah Rabbim bu yolda herkesin yardımcısı olsun inşallah