Mernana Rukiye-55 canım hala adet olmadım ben idrar negatif çıktı dün yaptığım. Pazartesi kan vermiştim 0.19 çıkmıştı birdaha kan vermek istemiyorum o yüzden bekliyim diyorum ama allak bullak oldum bunaldım iyice 😫 bu belirsizlik çok kötü
Mernana Rukiye-55 birde sabaha karşı kahverengi bir akıntı gelmiş çok çok az acaba yerleşme olabilirmi?
Tugceecikk Mernana benimde kahve leke gelmşti yerleşme olablr iki güne arkası gelmzse test yap kuzum adet olcak gibi ağrı olmştu birde
Tugceecikk Mernana geçen sene bu zamanlardaydı kuzum kimyasal oldu malesef ama seninde böyle olcak değil tabi yerleşme kanamasyla bağdaştırma sakın lütfen geçikmemşti adetime iki gün varken olmştu sonra arkası gelmedi bende adet günümde test yapmştm çıkmştı kan vermştm 24 tü
Mernana Tugceecikk çok geçmiş olsun kuzum çok kötü hissetmişindir. Bende çok korkuyorum beklemekten başka çarem de yok elim kolum bağlı 😫
Betulsna Mernana Cnm bnm adetim henüz geçmeden yumurtlamayı gördükten sonra ovulasyon testi yaptım sonrasında adet olacağım gün test yaptım hamileydim. İnşallah hamilesindir. O değilde gebelik testi yok mu yapsana kız ☺️
Mernana Betulsna ay hayırlı olsun canım benim 🤗 yapmaz olurmuyum dün dayanamadım yaptım ama çıkmadı. Belki çok yenidir ondan çıkmıyordur olabilirmi ki böyle birşey?
Betulsna Mernana Olabilir yeniye çıkmaz adetin gecikmiş miydi. Biz 18 haftalık olduk darısı başına inşallah
Mernana Betulsna ay maşallah canım evet 5. Günüm bugün ama kahverengimsi akıntı devam ediyor bekliyorum artık 🤭
Betulsna Mernana Niye gidip kan testi vermedin ki hem de 5 gün geciktiyse. Kahve akıntım varsa eğer hamileyken ilaç verirdi cnm geciktirme git Allah korusun düşük felan olmasın önlemini al.
Mernana Kızlar regl oldum ben. Bu kadar bekleme tahlil negatif sonuçlar derken baya yıprandım. Artık forumlara da girmeme kararı aldım inşallah hepimiz sağlıklı hamişler oluruz hepinizi çok öpüyorum 😊🤗
Betulsna Mernana Hakkında hayırlısı olsun cnm zamanı gelince emin ol Rabbim sana da nasip edecektir. Üzülme, kafana takma💜