Birsen96 Depend külotu neye göre alıyorsunuz kızlar hasta bezi almaya gerek var mı depend külot alınca tek kullanımlık mı?? Bilgilendirir misiniz
YagizAsyaMom Birsen96 hayat kurtarıcım deepend 😍 Kanama ilk 1 hafta yoğun oluyor her yer batmasın diye almıştım çok büyük kolaylık tıpkı külot gibi giy çek tamamdır şüphesiz alabilirsiniz büyük kolaylık
Rukiyecaglar2 Gerçekten çok güzel 👍🏻 ben çok memnun kaldım evet tek kullanımlık doğumdan sonra çok rahat oluyo
Mervemm Rukiyecaglar2 peki hasta bezi de gereklimi yoksa sadece depend mi acrba bende cok merak ediyorm listeme hem hasta bezi hem depend yazdim da birde orkid🤭
Birsen96 Mervemm ben de pedlerimi millete dağıttım.. hamile kalmadan önce bayağı stoklamıştım sanki lazım olmayacak gibi şimdi bide ped alacaz 🤣🤣
Poncik77 Mervemm bende bını merak ediyordum 😁 ama gebe okulunda ki ebe hastane sizi zaten beZliyor gerek yok dedi çantanıza koymaya
EbruIrmakAhmet Mervemm hastanede depend eve gelince kanama durumuna göre normal pede geçersin canım bir paket depend al ev için ped al yeter
Rukiyecaglar2 Mervemm depent olursa orkide gerek kalmıyor hasta bezinede gerek yok depent kilot gibi giyip çıkarıp atıyorsun zaten ılk günler yoğun kanama olduğu icin onu kullanırsınız daha sonra orkide dönersiniz hasta bezine gerek yok
Mervemm Birsen96 benim gibi ben adet fazla görmezdim her ay alisveriste alirdim baya almistim kardesime verdim sanki artik olmayacakmisim gibi 🤣🤣
Basakasaf Birsen96 bende aldım kilot düşünün kendisinde içinde bezi var (aynı bebeklerin kilotlu bezi gibi )
Mervemm Poncik77 soruyorlar canim varmi diye. Evet ben düşük yaptım hastane gittim hemsire bana pedin varmi dedi yok dedim o hasta bezinden bagladi.
Haticemre21 Poncik77 aynen oyke ben almadm bile. Dogum yapan arkadasm da syledi hastanede takıyorlar zaten doktor da taburcu ederken çıkarttiryo normal ped takiyosn dedi almadm hic
Gzdnr2113__ Poncik77. Özelde 1 defa bezliyorlar canım burda o yüzden depend almiş eşim bana ilk doğumumda doğumdan çıkmadan ben akıl edememişim 9 ay regl olmayınca😪😂😂😂
Mervemm EbruIrmakAhmet eskiden hasta bezi vardi ya ay cok kalinlar birde insan hic rahat etmiyor bende 1 paket depend alayim eve gecinfe baktim kanamam cok oldu yin3 alirim. Saol canim cevabin icin.
Tazeanne0134 YagizAsyaMom aynen valla adaş acayip rahat oluyor ben 9 taneden 6 tane falan kullanmıştım sonra da lohusa pedi kullandım çok çok rahat olmuştu
Tazeanne0134 Birsen96 canım mutlaka al derim tek kullanımlık aynı normal ped gibi dolunca değişiyorsun inanılmaz rahat oluyor hastanede bide lohusa pedi al kanaman azalınca onu kullanırsın
Minoo01 Tazeanne0134 lohusa pedinde marka var kı ? Ayrıca nerden alınıyor 🤔 marketlerde pek gözüme çarpmadı.
Yusyus5328 Tazeanne0134 saçma bi soru olcak ama 😀depend kullanınca iç çamaşırı giymeye gerek kalıyo mu peki külot gibi olduğu için sormak istedim
YagizAsyaMom Tubina 1 saate o külot hemen doluyor normal ped e geçiş yapınca da saatte 1 değişim gerekiyor zaten çok uzun süre kalırsa enfeksiyonu tetikliyor