sinber Uzm-Nurse https://www.kadinlarkulubu.com/amp/threads/adet-duzensizlesmesinden-sonra-hamile-kaliniyormus.231468/ burda öğrendikten snr nette araştırırken bunu buldum canım ben normalde 3 ay önce 4 gün erken 2 ay önce 2 gün erken geçen ay da 1 gün geç oldum bebiş çalışmalarına başlayalı 1 ay oldu hemen hemen ve bu aralarda öğrendim canım bu durumu yani korunmayı bırakmadan bebiş düşünmeden önce başladı düzensizlik normalde saati bile şaşmazdı
Uzm-Nurse sinber inşallah 🙏 ben hemşireyim zaten yaptığım kan testlerinde bir sorun yok şükür bakalım yeni başladık düşünmeye eşim ile ☺️ Malum nöbetli çalışıyorum Bebek isteyen herkese dua ediyorum
Tugceecikk sinber aynen katılıyorm ben martta dış gebelik amelytı oldum sol tüpümde alndı bir bçuk ay snra adet oldm yeni amelyt olduğum icin korunduk sürekli her ay 29 27 29 27 diye adetm devam etti 6 ay snra korunmayı bıraktık ve adetm 26 27 28 29 32 kafasına göre takldı her ay 😁
Eylul09_ Sat 4 şubat :) sadece sağ kasığımda sızlama var, umarim hepimiz bu posttan mutlu haberlerimizi paylaşırız 🤗
Uzm-Nurse Eylul09_ beraberiz :))) amin inşallah Rabbim hayırlısı ile nasip etsin uygun gördüğü vakitte
Uzm-Nurse Geçen ay regliy olmadan önce gerçekten hamilelik belirtisi yaşayınca çok ümitlendim çünkü normalde adet öncesi yaşamam ciddi belirti ,Ama 10 gün erken olunca hayal kırıklığım oldu ..
Tugceecikk sinber ovülasyon yapıyorm bugün 12. Günüm silik hala cuma doktor randevm var bakalm öğrenrm :)
sinber Tugceecikk iki ileri bir geri aynen devam korunmayı bıraktıktan snr regle şaşırmalar olduğunu çok duyuyor ve okuyorum akabinde hamilelikle taçlandığını da ❤️
sinber Tugceecikk https://imgyukle.com/i/nhNCk1 Günaydın canım alttaki de bgn yaptığım koyu idrarla tam susuz çatlamış mı sence
Aryaziya35 Merhaba herkese Rabbim gönlünüzdeki hayırlı etsin inşallah isteyen herkese bebiş versin Rabbim inşallah banada🤲🤲🙏🙏versin hayırlısından benimde sat 9 bakalım ne olcak
Aslihan2 sinber insallah canım bende sadece akıntı var bel ağrım cok yok aman yumurtlama gunu vs biraktm artık kafama gore deniycem 😂
Tgbanne 200915 aynen bende şuan sen gibiyim , aynen bnde 2-3 gündür adet olcak gibiyim vede bugün sağ kasıgımda şiddetli agrı var