ozgetunak önceligi normal doğum youtubedan da izle bak kendi odasında çektiği doğum ile ilgili bir videosu var izle. Ve arzu hanım benim bebeğimi kurtardı resmen ben tavsiye üzerine gittim arzu hanıma rastgele hemde 22. Haftamdaydim ve beni ilk muayene etmesiyle acil ameliyata alıp serklaj yaptı eğer fark edilmeseydi ki benim 5 ay boyunca gittiğim doktor bunu fark edemezken arzu hanım fark etti eğer edilmeseydi ben 24 hafta da en geç doğum yapmış olcaktim. Arzu hanımla bu sayede ameliyat tecrübesi de edinmiş oldum çok korkarak girdim cunku Serklaj zamanım geçmeye yakındı bebeğin suyunun patlama riski vardı doğum anında. Ama Allah’a çok şükür o ameliyat masasına yattım zangır zangır titriyordum arzu hanım geldi elimi tuttu ve bana güven dedi bana öyle bir güven verdi ki o an anlatamam ya çok güveniyorum ona ve benim kayınpederim çok duygusal bir adam ameliyat sonrasında o hep ağlıyordu arzu hanım da ameliyat sonrası çıkıp ona sarılıp ağlamış içli merhametli bilgili çok tavsiye ederim anlicsginn