ozgetunak Merhaba herkese hala doktor arıyorum şuan egepole gidiyorum. Alternatif arıyorum bebegim çok yeni . Doğumunda aynı doktor girsin istiyorum ve normale sıcak bakan bir doktor istiyorum Allah kısmet ederse..
ozgeya ozgetunak Medicalpark Hastanesi Volkan Emirdar. Hem normal doğum yanlısı,hem pozitif,hem hangi gün saat kaç olursa olsun doğuma kendisi giriyor.
Deniz__ ozgetunak su hastanesi Ümran Özer en başından beri ona gidiyorum harika bir doktor iyiki gitmişim diyorum
ozgetunak Ya egepole gidiyorum gülsün hanıma ama doğum da kim nobetciyse o giriyormuş hoşuma gitmedi normal doğumu destekleyen çok pahalı olmayan hastanede yeni doğan ünitesi varsa süper olur kafam çok karışık yardım lutfen
Oykutoskuzey ozgetunak gülsün hanım Buca kadın doğumdan oraya geçti oradada çok hastası vardı zaten suratı biraz asik ama çok tatlıdır çok severim kendisini cnm doktorum 🤗
berenkaran ozgetunak egepolde evet öyle bir sıkıntı var ama bülent beye gitmenizi tavsıye ederım bulent turgut ay egepol
ozgetunak Önerilerinizi bekliyorum kararasıya arzu akar ve mine gen ci duydum biliyormusunuz bu doktorlari
Annece ozgetunak evet arzu hanıma gidiyorum ben iste çok memnunum Mine’yi de duydum görümcem onda doğum yaptı ama çok soguk duruyor dedi ben birebir görüşmedim ama arzu hanım çok iyi sıcak kanlı ve bilgili bir doktor
ozgetunak Annece arzu hanım şuan çok sıcak geldi yani ona gidebilirim peki normal doğum yanlisimi yoksa oda sezeryan yapıp geçermi nerdeyse tüm doktorlar oyle