Mrft Bus_ak18 kan sonucum ckti cnm cok skur binin ustu ama net bilinmior saglik ocaginda bine kadar gorunuormus
Bus_ak18 Mrft bence kadın doğumada bi git canım vitamin başlamış mıydın? Bu arada maşallahh değerine 🌺
PelinCemre Gizemmmmmmkync evet hatırladım canım inşallah senden de güzel haberler alırız hayırlısıyla
Bus_ak18 PelinCemre canım benim bildiğim kese ve kalp atışından sonra aile planmasına gidiliyo ve sağlık ocagına yönlendiriliyo. daha erken değilmi?
PelinCemre Bus_ak18 ebe tanıdık canım değer küçük olduğu için takip etmek istedi. Hem tebrik için çağırdı bu süreçte hep yanımda oldu
Merve-26 Anne18 Allah öyle büyük ki asla umutsuz olma bizler seni ve senin gibi isteyenleri dualarimizdan eksik etmiyoruz hiç bugün değilse yarın Rabbim ol der ve oluverir🌼
Rabia30-Adem PelinCemre ben iki defa yumurtlama gördüm birgebeningunlugu sayfası dan almıştım ebru abla bana 5 gün degerlendir dedi 2 defa gördüğüm için ben 3 gün degerlendirdim dün değerlendiremedik ama bugün son gün bugün değerlendireceğiz inşallah tutar 🤲
PelinCemre Rabia30-Adem değerlendiremedik diye hiç kafana takma bnde iki gün değerlendirmiştim. Adete 6 gün kala yumurtlamayı görünce ihtimal vermiyordum ama kısmet oldu çok şükür