Srpplt Nefesimolsun insallah isteyenn herkese tattirsin Rabbim bu duyguyu 😊 saglikla kucaginiza alin insallahh 🤲
Srpplt leylakrcpncr benm hic acikligim agrim.sancim yoktu yaa 🤷♀️ onsallah bu dogumunuz kolay olur 🤲
leylakrcpncr Srpplt inşaAllah tüm hamile arkadaşlara Rabbim suhuletli ve Selametli doğumlar nasip etsin inşallah
Elifeminask Srpplt dogum sonrasi ne zorlugu oldu canm. Bu arada Rabbim hayrla buyutmek nasp etsn.sanada cok gecms olsn canm.
Srpplt Elifeminask dogum sonrasinda dikislerim atilirken vajinal bölgede farkli bir kanama alani olustu o an sadece kanamayi tamponla durdurdular sonra kendiliginden kapanmadigi icin kanamam fazla oldu bir dha mudahale edildi biraz zorlu bir surecti tekrar kanamayi tamponla durdurmaya calistilar tekrar kanamam oldu bu sefer kan kaybi ve tansiyon dusukliginden dolayi bayildim en son kanama alanina dikis atildi ama malum alttan muaynede bile gerilen bizler surec biraz uzun olup birde dogumla birlesince psikolojik olarak yiprarici oluyor hala hastanedeyiz bu yuzden 😓
Zeyneptoprak Srpplt sağlıkla büyütmek nasip olsun doğumdan sonraki komplikasyon neydi ya çok merak ettim 🙈
Srpplt Zeyneptoprak dogum sonrasinda dikislerim atilirken vajinal bölgede farkli bir kanama alani olustu o an sadece kanamayi tamponla durdurdular sonra kendiliginden kapanmadigi icin kanamam fazla oldu bir dha mudahale edildi biraz zorlu bir surecti tekrar kanamayi tamponla durdurmaya calistilar tekrar kanamam oldu bu sefer kan kaybi ve tansiyon dusukliginden dolayi bayildim en son kanama alanina dikis atildi ama malum alttan muaynede bile gerilen bizler surec biraz uzun olup birde dogumla birlesince psikolojik olarak yiprarici oluyor hala hastanedeyiz bu yuzden 😓 hikayemde ozellikle belirtmek.istemedim benm ve ailem icin gercekten kotu bi deneyimdi 🤦♀️
mutluuannee Srpplt Allah analı babalı büyütsün inşallah benim oglusumda Kerem💙 bizede saglikla dogum yapmayı nasip etsin insallah Rabbim 🤲😇
Prenses001 Srpplt Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi 🌸😊
iremanne Srpplt Allah adıyla yaşatsın Keremciği . Darısı bizlere inşallah . Devlet hastanelerindeki çalışanlara olan önyargıyı kırdığınız için de teşekkürler ; her doktor , ebe , hemşire bir değil . Allah merhametlilerle karşılaştırsın
Srpplt iremanne Rabbim insanlara vicdan merhamet nasip etsin gercekten bu isin devlet yada özelle ilgisi yok gercekten ictenlikle yardimci oldular ben aglarken bile nerdeyse benmle aglayacaklardi hepsinden Allah razi olsun. Darisi basiniza sag salim kucaginiza almayi nasip etsin Allah🤲