Lafa klasik olarak ben de dogurdum die baslamak isterim 🤭 Subati 4 gozle bekleyen annelerden biriydim uygulama 22 subat gosteriyordu kontrollere gittigmde bebegin suyunun azaldigini ogrendim 34. Haftalardaydi ozamandan beri surekli farkli doktor görüsü olsn die degisik hastanelere ve doktorlara gitmeye baslamistim. Her neyse 39. Haftaya girdik ben de cok bi belirti yok zaten doktor sıklıkla kontrole cagiriyor stres oluyorm die bazisina gidip baziaina gitmiyordum 😁 16 Subat pazar gunu oglumun 40 mevlidine yapacagim susler ve kendisinin bi kac eksigi icin carsiya ciktik esime dedimki gel burdan acile gidelim zaten yarn falan gitmem gerekecek bosa ben yorulmuyum birlikte gidelim dedim 😁 neyse gittik nstye girdim alttan muayne oldm doktor o sira dogumdaymis baktim nstye oncekiler gibi esime dedimki gidelim bisi demiycek hem bnde kalp atisini duydum ya icim rahat dedim oda olsn bi konhsalim doktorla dedik doktor nst aonucunu begenmedi taşikardi goruyorum su ic gel tekrar nst ye bakalim dedi bidaha girdim nstye bu sefer nst sonucunu begendi ama ultasonda bebegin suyu iyice azalmis suni sanciyla alalim dedi tamam dedim bnde ama basima neler gelecek haberim yok 🤗 eve gittim cantalarimi aldm banyonu yaptim 7 de hastaneye girisim yapildi sanci odasina alindim 8 bucuk gibi verdiler sunu sanciyi 12 den sonra sancilari hissetmeye basladim 3 ten sonra artik dayanilmayacak bir hal aldi artik yalvariyodum Allhim lutfen aciklik tam olsun alsinlar artik die neyse ben 3 e kadar gulluk gulistanlik karsiladm sancilarimi kitap okudum telefonda arkadaslarimla ailemle yazistim devlet hastanesi oldugu icin yanimda kimse yoktu falan ama herkes diyorki gece 3 ten snra sen yoktun artik 🤭😂😂 saat kacta aldilar o catala o ıkınmak ne kadar surdu dikislerim kac tane vs hic birini bilmiyorum sabah ezanlariyla artik kucagimda ve odamizdaydik babamiz babannemiz annenannemizle birlikte 🤗 ama bildigim tek sey herkes icin dogum gercekten kendine özel ben ne yalan soyluyim zorlandim ama benm icin dogumdan snra olusan bir komplikasyon dha zordu ayrinti vermiycem dogumu gerceklestiren doktor keske ertesi gunde mesaisi devam etseymis ama ben zTen doktordan yana hep sanssizdim bu sürec bana etkili oldu bebegime cok sukur bir zarari olmadi 😊 benm.kimseye verebilecegim.bir tavsiyem yok malesef dogumdan onceki uyudgnz uykular ise yaramiyor benm 3 gundur gözüme uyku girmiyor uyuduklarimi da depolayamamisim 🤪 hic birseyden korkmayin akisina birakin Allaha siginin ve bol bol.dua edin sanci cekerken aglamayin bagirmayin kizlar gerisini ebeler hallediyorlar. Ben devlette doguracam ebeler hemsireler kotu olacak die cok korktum ama butun kadin dogum acil ve servisteki hemsireler ebeler hatta temizlikte gorevli ablalar bile cok cok cok iyiler Allah hepsinden razi olsun 😊 bizim hikayemizde boyle teyzeler 17 subat 05:30 civarinda aldim yavrumu kucagima 50 cm 3500 dogdu cok sukur hic bir problemimiz yok 🤗