Nihalufuk leylavci_ Bende 10+5 haftalık hamileyim benim 2 gündür bel ağrım var proluton iğne progestan hap kullanıyorum sizce normal midir 25 şubat kontrolüm var bakalım
kubracetin Nihalufuk bende 10+3 bende geçen hafta kuyruk sokumunda çok fazla ağrı oldu. Yatarken ve eğilip dogrulurken oluyordu şükür gecti.
Nihalufuk Sahil inşallah geçer ister istemez korkuyorum bişey olurmu diye Allahın izniyle hiçbişey olmadan meleklerimizi kucaklatımıza alırız
Merveyenianne 8+3 ✋🏼 Mide bulantısı var kusma yok ama bıktırdı. İdrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum 😬
Haticeeff1 Merveyenianne bende aynı aşırı bi bulantı var ama kusma yok bide hamileyken mi kullanıyorsun antibiyotik
DamlaNur29 Yakamoz__gul benimde ilk denemede tuttu canım 9+3 bugün 👍😍🤰mide bulantılarım cok oluyodu bi kaç gündür yok korkuyom bazen olmuyo diyede bebekte bişey vardıe diye
Yakamoz__gul DamlaNur29 ayy keşke hiç olmasa ya ben şükür bugün iyi geçti diyorum öyle olunca. Hiç korkmuyorum valla ben rahatım oda rahattır diye düşünüyorum. Çok sevindim seninde ilk seferde olmasına 🤗 hep umut bunlar
Sweetmerve 11+5 haftalığız bakalım ne zaman gelecek sağlıklı sıhhatli gelsin yavrum cinsiyet için merakta ediyorum şu an 😊🙈
Brce Sweetmerve benim de 11+5 :) haftaya ikili test yaptırmayı düşünüyorum bakalım, sağlıkla gelsinler inşallah