Ozgee11 Arkadaşlar sizce 2.el beşik almak mantıklı mı? Chicco yada pregonun anne yanı olanları baya tavsiye ediliyor gördüğüm kadarıyla. Bebek de en fazla 6 ay falan yatıyor sanırım. Bazı bebeklerin hiç kabul etmediği de oluyormuş hatta. Maddi durumumuz kötü değil ama çok para vermek de gereksiz geliyor. Başka bi ihtiyacı için harcarim diye düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum
Nevinnn Ozgee11 bende ikinci el aldım canım.onemli olan temizini ve az kullanılmışını bulmak çokda sorun değil bence :)
BeybininAnasi Ozgee11 temiz kullanıldıysa neden olmasın.. zaten dediğiniz gibi kısa süreli yatıyorlar anne yanı beşiklerde.
Gmzalp Ozgee11 mantikli ikincj el alabilirsin benim esim karsi cikmasa ben arabasini da ikinci el alirdim gayet temiz olanlar var letgo da
prettyonpeak Ozgee11 ben beyaz mobilya cekmeceli sifirdan farksiz icinde yatagi dahil 100 liraya letgo dan aldim..
Hamileanne Ozgee11 ben ordan puset aldım ama kargo ücretsiz deil bilginize 50 lira kargo ödemiştim 🤦🏼♀️
Ozgee11 Temmuzda doğum yapcam beşik de cibinlik olması gerekiyor mu sinek falan olmaması için yoksa başka çaresi var mı ?
Hamileanne Ozgee11 evet kapıya gelince mecbur almak zorunda kaldım sıfır fiyatına ikinci el almış oldum 🥴
Elifkaya40 Canım bende 2 el aldın çok memnunum dolap sitesinde çok uyguna oluyor önemli olan az kullanılmış temiz olması zaten kısa süre yatıyorlar o kadar çok para vermenin önemi yok
edaozdxx İkinci el fiyatlarına yakın fabrika satış fiyatı üzerinden beşik satan İnstagram sayfası var. Ben bebeğime beşiğini oradan almıştım. Faturalı, kapıda ödeme ve 2 yıl garantisi var. Oraya bakın isterseniz; baby.homes sayfa adı.