Tgcycl Merhaba kızlar 12 gun oldu gecikeli adet söktürücü de içiyorum gelen giden hiç bir şey yok. Bugün gunboyu uzayan akıntım oldu sadece. :( Bildiğiniz adet söktürücü yöntem falan var mi
Eva41 Tgcycl şimdi hamile olmadığından tam emin olman gerekiyor çünkü biliyorsun soğan suyunun çok fazla söktürücü özelliği olduğu için düşük yapma gibi bir riski var
Tgcycl mihrinazsumbul hayatımda ilk defa bu kadar çok geciktim bundan beş ay önce altı gün gecikmistim doktora gittim polikistik görünüm var dedi ondan sonra hep duzenliydi tam 26 günde bir 38.gunumdeyim hala olmadim
mihrinazsumbul Tgcycl hmm o zman bilemedim pek ama 4 gün önce baktırmışsınız gerçi betaya. Geç döllenme vs olabiliyor genelde o yüzden sordum gecikmeniz oluyor muydu diye ama bi hafta falan bekleyin bence sonra söktürüvü tarzı şeyler kullanın
mrv39 Tgcycl ben de cok zor regl olurdum, genelde sogan suyu ve civan percemini beraber ictigimde 3-4 gun sonra muhakkak oluyodum civan percemini kesinlikle denemelisin bizde pkos genetik ablam, kuzenlerim de hep oyle regl olur
Tgcycl Buse0911 duphaston diye bi ilaç canım gebelik varsa bebeğin tutunmasıni sağlıyor gebelik yoksa adet söktürüyor beş gündür kullanıyorum fakat adet olamadim
Tgcycl Miniminikuss biraz daha beklicem birkaç gün sonra baktım hala olmadım doktora gidicem kesinlessin gebe olmadığım (ki bence geç döllenme bile olsa gecikmenin 8.gununde belli olurdu) o zaman icerim
Tgcycl Mehtapakgl sağolun kızlar birkaç gün daha beklicem sonra dediklerinizi uygulicam inşallah gerekmez ah bi umut :D iştahım da arttı uykum da çok geliyor ama belirtileri ona baglayamiyorum çünkü beta 0 çıktı