Rmys_krck2534 1989-- 1 buçuk yıllık evliyim Ailem var ama yok gibi iki yıl olacak nerdeyse annem evimi tanımıyor gerisini siz düşünün işte
1989-- Rmys_krck2534 çok üzüldüm boyle olmasina inşallah en yakin zamanda duzelir ve yaptiklarinin ne kadar yanlid olduğunun farkina varir
Rmys_krck2534 BusraDevlet83 Eminim öyle bişey yapsam alay edercesine Güler geçer herşey işine geldiği gibi yeri gelince vaatlerde bulunuyor dinlesen dersin ki dört dörtlük bir adam ama kişilik olarak konuştuğu söylediği şeylerle alakasız birisi işte bu yüzden de artık yapmacık geliyor herşeyi
BusraDevlet83 Rmys_krck2534 Artık ne diyeceğimi bilmiyorum. Bu ya değişir yada onu zayıf noktasından yakalarsınız. Üzgünüm..
Nltka Valla eşin rahatsa umursamazsa seninde sülalen rahat olsun yat yuvarlan ya ye iç otur evde elini hiç bir şeye sürme ya
Rmys_krck2534 Nltka Bunun hakkı zaten o ama keriz gibi hergün temizliğini dört dörtlük yapıp önüne 3. 4 çeşit yemek koymaya alıştırmışım kendimi yapmasam merhametim el vermez, yapıyorum kıymet bilmiyor büyük bi çıkmazın içindeyim
Rmys_krck2534 Nihalagpak Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım, hiçbirinizi tanımıyorum ama hepiniz iyki varsınız ne zaman böyle kötü olsam içimi döküyorum buraya sizlerin güzel mesajlarıyla bi nebze olsun rahatlıyorum rabbim razı olsun hepinizden🤲🏻
Duygunecla Rmys_krck2534 esinin bu rahatligini bebegin dünyaya geldigin de bozacaksın merak etme. Ister istemez oyle bi baglanacakki bebege azicik kaybetme korkusuyla belki adam olur