Znnre Annece taze taze ye cnm sabah ları beyaz peynir ke yiyordum akşam ları yemekle günde 2 Demet yiyordum ben çok güzel süt oluyor du
Ilbilge Cumaserife normal doğumdan sonra sonda takılmıyor. Normal şekilde hayatınıza devam etmeniz bekleniyor.
mommyofson Zemree28 hayır bana takılmadı ilk gittiğimde lavman yapılmıştı bağırsaklarımı boşaltmak için ama sonda takılmadı
mommyofson EsraOzsusam rahim ağzım sürekli kısalıyordu bebek çok erken aşağı inmişti başı kasıklarımdaydı
mommyofson SemaNergis burdaki arkadaş 11 yazmıştı diye 11tane yaptım ben de nedenini bilmiyorum 😄 yok sorun olmadı çok şükür ağrı şişkinlik vs yapmadı
SemaNergis mommyofson Ben cesaret edemem🤦🏼♀️ hemen karnım bozulur o yüzden merak ettim😟3 tane yerim olmadı ben de 🤷♀️🤔
mommyofson Sudeeali yok açıkçası pek bir şey yapmadım işteyken hep merdiven çıkıyordum yürüyordum onun etkisi vardır ve doktorum hep çatın normal doğuma çok uygun diyordu
mommyofson RanaaT sancım yoktu suyum geliyordu ama sancım sıfırdı o yüzden açılmam başlasın sonra gideyim diye sıcak duş aldım
Prenses001 mommyofson Bende ilk doğumumda sezeryana alın diye bağırıyordum sonra iyi ki normal olmuş diyorum çatal görünce çatala çıkartmak istediklerinde hâlâ çok korkuyorum çünkü ilk doğumda ebe şancı geldikçe alttan parmaklarıyla hep bastırıyordu canım çok yanmıştı🙈 3 çocuk doğurdum doğum anları hiç gitmiyor gözümün önünden çok mucizevi birşey Allah isteyen herkrse nasip etsin inşAllah Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi 🌸💞
Nefesimolsun Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah🙏Benim de bugün embriyo transferim yapıldı,bana da dua edin,inşallah bebeğim sımsıkı tutunur bana☺️
Hazalelif mommyofson aminnnnn darısı hepimizin başına inş. Allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin gözünüz aydın
Azimegurs mommyofson amin insallah benimde ilk dogumum olcak nasip olursa boyle sizlerin hikayelerini okuyunca cesaretleniyorum allah razi olsun bebegnizi saglikla buyutun insallah
Adige09 Sudeeali benimde 12 günüm kaldi son dönemeçteyiz canim 🙂 bende kasilma cok fazla oluyor bir de bu aralar çatı agrisi yuruyemiyorum bile