Nltka 33 haftalık Popçik bebeğimin kilosu 2350 dedi bugün doktorum . Sizin bu haftalarda kaç kiloydu ya kilosu fazla dedi doktor . Bebek kilo almasın diye neler yapıyorsunuz acaba sizin bu haftalarda kaçtı bebeklerinizin kilosu ???
elifnurdeniz Nltka 32de 2100 dü 35te 2800 olmuş :(( bende çok iri doğmasını istemiyorum ne yapmalıyız bilmiyorum 🤷🏻♀️
Nltka elifnurdeniz aslında hep süt portakal suyu gibi sıvı yararlı şeyler tükettim nasıl aldı bu kadar kiloyu anlamadım çok kiloda almadım o almış kiloyu
Zerrinmesut19 elifnurdeniz nasıl besleniyorsnz bende kilo alması içinn uğraşıyorum 33 haftada 1800 dedi ve doktorum cocuk zayıf dedi😔😔😔
bimuallime elifnurdeniz benimkide aynı hafta aynı kiloda. Ama ultrason 200 300 gram bile yanılabilirmiş. Doğuma kadar 3500 olsa hadi diyelim o bile normal doğuma engel değil Allahın izniyle😘 öyle söylendi yani bana😅 İlk gebeliğim
Nltka Kubra2503 normal doğum yapmak istiyorum doktorum kilosu çok olursa normal doğum yapamazsın dedi
simge3110 Nltka ben 40 haftalik doğum yapmıştım üstelik bebegim 3850 kg 52 cm dogdu normal doğumla rabbim güç versin yeterki herşey iyi olur suan 2.ye hamileyim ve bunuda normal yapmak istiyorum allahin izniyle
__meczup__ Nltka zaten vitaminli ve sağlıklı beslenmek 7-8-9 aylarda direk bebegin kilo almasını saglarmis
elifnurdeniz Nltka bende 13 kilo aldım ama sadece göbeğim var, bende sadece meyve yedim önden gidiyor anlamadım 🤷🏻♀️
thaliasmom Nltka portakal suyu 3. Aydan sonra özellikle kilo aldırıyormuş bebeğe bende kahvaltida içiyordum eşim forumlarda okuyunca kestik. Zaten bebek siz yararli beslendiniz diye aldi kiloyu. Korkmayın hayırlısı diyin. Ne güzel beslemişsiniz bebeginizi
Fdle Nltka sezeryan oldu ne yazık ki 39.haftam da çatı muayenem yapıldı çok basık olduğunu öğrendim mecburi sezeryan oldu yoksa normal doğum yolunda ilerliyordum
Nltka __meczup__ ayy evet bunu söylediler de ne yicem bilemiyorum sağlıklı yemesem vicdanım sızlıyor . Sağlıklı yesem kilo alıyor 🙇🏻♀️
Nltka elifnurdeniz yemek yerken seninkinde deliriyor mu karnında 😂😂 takla atmaya çalıştığına yemin edebilirim benimkinin
__meczup__ Nltka canın ne istiyorsa onu ye herşey olacağına varıyor galiba çokca su iç inşallah sağlıkla kavuşursunz