1 yıl arayla 2. Ye hamile kalan var mı
Melisuzg bn cnm 3 hamileyim ikisi arasında birbuçuk yaş var
Allah nasip ettimi bi sekilde buyuyup gidiyorlar benim de oyle oldu arka arkaya benim kizim 4 aylik kucagimdayken bidaha hamile oldugumu ogrendim ikinci dogum yaptigimda falan buyuk kizim yeni yeni yurumeye baslamisti evet zor oluyor ama buyuyorlar bi sekilde simdi buyuk bire gidiyor ikincide ana okuluna seneye oda 1 re baslayacak allah izin verirse ve 3 ye hamileyim allah bi sekilde sabrini veriyor merak etmeyin anlamiyosunuz bile nezaman buyuduklerini😊😊😊
- Düzenlendi
Badevehande kız valla bunu doğurduktan 6ay sonra yine yapmayı düşünüyorum son olarak 🤣
Korkusuz Maşallah enerjine hayranım 😂
Badevehande cekmisken tam çekeyim tek seferde 4tane bebisi üst üste yap bak cefasini cek büyüt sonra sefasını sur bacım işte ne güzel bide benim en büyük kızımla aramda 18yas var yani 🤗😁bir nevi beraber büyüdük sayılır😊
Melisuzg aslında en güzeli o beraber büyümeleri cok güzel oluyo bende öyle cok istemiştim ama esim istemedi 4 yıl sonra zar zor ikna edebildim 1 yıl sıkıntın var sonrası cok güzel oluyo Allah 2sinide sana bagişlasın😇
Korkusuz o yardımcı olur o halde ama siz çok yorulursunuz gerçi hangimiz yorulmuyoruz analık kutsal meslek 🙏