SaadetMurat Erken haftalarda rahim ağzında yumuşaması olan duydunuz mu hiç?Bakıyorum da genelde rahim boyunda kısalmadan dolayı risk var?Neden böyle erken yumuşamam oldu anlamadım 🤷♀️ 🤷♀️
535285 Aybuke_veli 😂😂😂bu güzel olmuş demi hem erken doğum olucak korkusuyla hamileligimı tehlikye atmak istemiyorum tadını çıkarmak gerek demj💙💙💙
Aybuke_veli 535285 Ayn öyle cnm benim hamileliğim doğacak korkusuyla ev temizliği ve her an doğum olur diye ağda yapmakla geçti 😁😁🤣🤣 yarın kontrolüm var alltan muayane edecek ilk ilk defa bakalım ne diycek 🤭🤭
_defnee 535285 Amin canım inşallah Allahtan umudum var. Ama küçük daha. Kilosunu bilmiyorum ama çok erken küvez olan bir yer bul dedi doktor
535285 _defnee yaa o küçücük şimdi busuru makinaya baglicaklar yazık ya inşallah öyle birşey olmaz çok dua ediyorum gercekten😔😔😔💙🙏🙏
_defnee 535285 Allah kabul eder inşallah🙏 Çok sağolun. Herkesin bebeği sağlıklı olur inşallah. Allah korusun
535285 Aybuke_veli yaaaa hayırlı oLounge canım allah analı babalı büyüsün inşallah 💙💙💙💙🙏🙏🙏darısı bize nasıl ufaklık kaç kilo doğdu
535285 Aybuke_veli çok mutlu oldum canim ya 💙💙💙annelik güzel mi çok agliyo mu ya bende gelsin istiyorum o günü 4 gözle bekliyorum minik prensesi💙🙏💙🙏💙