Nesslihan Geçmiş olsun cnm umarım kasılmaların ilerlemez.. Peki rahim ağzını ölçtü mü kısalma var mı , bu kasılmalar rahimd açılmaya sebeb olur muymuş bilgi verdi mi vermediyse de doktorunla görüş öğren .. Yada başka doktora git mutlaka.. Ben 16 haftalık bebeğini kaybetmiş biri olarak diyorum rahmimdeki kasılmaları ben kasık karın bel ağrısıyls birlikte yaşadım. Günler sürdü ağrım hafif batma gibiydi şiddeti de yoktu..normal dediler ayrıca progestan kullanıyordum bende.. Kontrole gittim herşey normaldi 10 gün sonra bebegimi kaybettim Rahim ağzı açılmış ne yazkki acı bi şekilde tecbüre ettim. Tek doktorla kalmamak gerek bu durumlarda.. Bazılarında normal olan ağrı bazılarımızda normal olmayabiliyor sana bi çok kişi normal bebek yerleşiyor rahimle birlikte bebek büyüyor rahim yukarı cıkıyor organlarada baskı yapıyo haliyle hepsi normsl diyorlar ama ne yazıkki bu normal görünen belirtiler bi hekim kontrolü sonrası sende normal mi degil mi kesinlik verebilir.. Bi post açmıtım ve benm gibi şikayetler yaşayıp ileri haftalrda kayıp yaşayan cok arkadasımız varmış.. İnşallah kötü bsey yoktur herşey yoluna girer sma dsha bilinçli hareket etöen icin yazıyorm sana İçini hep rahat tut ama ağrının şiddetine görede ihmal etme yerinde olsam 2. Bi doktora daha giderdim .. Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸