Elifdemir_ Aso1212 bence 22 de girin renkli ultrasona herşey o zaman çok net oluyor yüz hatları vs en azından bütünüyle güzelce görebilirsiniz
Elifdemir_ leyla25 evet kesinlikle öyle benim ikilideki doktorum kordonundan bakarak %99 erkek dedi şuan 23. haftamdayım hiç değişmedi
713 Denizfadile aaa nasil ya.bacak arasi mi bos kiz dediler.tek bi dr a mi gittin.bana da bi kiz dediler bi erkek.detayliyi beklicem.18 haftalik bizimkide
Denizfadile 713 evet doktor bacak arası boş dedi kız dedi 20 haftalıkken gidince de turp gibi oğlun olacak dediiii🙈
Hebunturan Aso1212 benim bebeğim 20. Haftaya kadar ne zaman ultrason cihazını karnımda hissetse hemen bacaklarını kapatıp arkasını döndü son çare olarak 2 3 çikolata yiyip gittim hastaneye hareketlenince öğrendik sonunda :)
oozlem ozgeoz26 bende sizin gibi ikili taramada 12+4 de ögrendim oğlusum olacağını bakalım net değil dedi değişecek mi merakla bekliyoruz 😍
ozgeoz26 oozlem insan kaptırıyor kendini kesin olmasada 😊 ultrasonda inanamadım sizdede öyle oldu mu bilmem de çok küçük olmasına rağmen hiç durmadı yerinde bir saniye bile
oozlem ozgeoz26 evet ilk gittik uyuyordu doktor birşeyler ye gel dedi bu defa da yerinde durmadı inanılmaz duygulandım çok etkilendim bende ☺️
dilaracalik29 Aso1212 bana yüzde 80/85 dedi acele etme dedi söyleme herkese ben parti yaptım bile 😂😂😂