Aso1212 Kızlar 15 haftalık oldum bugün ve bebeğimin cinsiyetini öğrenince evde cinsiyet partisi yapmak istiyorum fakat doktorum net konusmuyor tahmınde bile bulunmuyor gittiğimde sizce renkli ultrasona bu hafta gitsem öğrenirmiiyim ???
inancin_annesi Aso1212 ben 13 haftalıkken ögrendım oğlum olucak ama kızlarda cinsiyet görmesi zormus.
Oznurrb Aso1212 Parti yapacaksanız iyice büyümesini cinsiyetin kesinleşmesini bekleyin acele etmeyin bence. Bir hata olursa strese girmemiş olursunuz. 16. Haftada bile hatalar olabiliyor çünkü.
Denizfadile Aso1212 şimdi yapma cnm bana 20 haftaya kadar kız dediler 25 haftada gidince doktorum oğlun olacak dedi ben şokkk biraz bekle derim...
04052016mh Aso1212 aylık kontrole gidiyorsanız eğer 19 haftalık olur detaylı 19-23 arası diye biliyorum ama 20 den sonra doktorlar tavsiye ediyor
Cigdem0707 D27777 Aso1212 Valla ben kızım olacağını 10 haftalikken öğrendim doktorum kız dedi hiç de değişmedi
713 Denizfadile aaa nasil ya.bacak arasi mi bos kiz dediler.tek bi dr a mi gittin.bana da bi kiz dediler bi erkek.detayliyi beklicem.18 haftalik bizimkide
Aso1212 Oznurrb hadi yaa kardeşim gurbete gidecekti bu cuma gitmeden yapalım dedik bizde ama ıyıce karamsarlıga dustum sımdı
Oznurrb Aso1212 en azından 16. Haftaya giriyor musunuz cuma gününe kadar? Giriyorsanız hata ihtimali azalmış olur. Ama yine de 20. Haftayı bekleyin derim
dilaracalik29 Aso1212 bana yüzde 80/85 dedi acele etme dedi söyleme herkese ben parti yaptım bile 😂😂😂
RuzgarsMommy Detayli renkli ultrason 20 li haftalarda diye biliyorum ben. Doktorun 16 17 de de söyleyebilir ama bence detaylı ultrason zamani gelsin o zaman 20lerde partisini yap tam kesinleşsin
Ozgee11 Aso1212 18 haftalık oldum cinsiyet hala belli değil. Göstermeyebilir canım. Doktor ne yapsın 😃 renkli ultrason 20-24 haftalar arası yapılıyor. Parti yapcak olsam beklerdim daha erken 15 haftaliksin
Zeyk 18-24 haftalar arası detaylı haftası ancak 22,23.haftalar gelişimi daha iyi olduğu için uygun oluyor. Daha küçük haftalarda kalp veya beyin gelişimi görülmezse haftaya tekrar gel de diyebiliyorlar.
ozgeoz26 Merhaba ben 12+4 ikili taramada doktorumdan %51 kız olarak öğrendim ama bir ay sonra kesinleşir dedi doktorum genelde 12. Haftda cinsiyet söylüyormuş ama herkese yüzde elli bir olarak iletiyormuş geneldede doğru çıkıyormuş yinede bir ay daha bekliyoruz heyecanla😊
oozlem ozgeoz26 bende sizin gibi ikili taramada 12+4 de ögrendim oğlusum olacağını bakalım net değil dedi değişecek mi merakla bekliyoruz 😍
leyla25 Aso1212 ben 12.haftamda öğrenmiştim %90erkek demişti. 15.haftamda da kontrolde yine erkek denildi. Değişir mi tabii bilemem. Doktorun tecrübesine bilgisine bağlı biraz da.
Elifdemir_ leyla25 evet kesinlikle öyle benim ikilideki doktorum kordonundan bakarak %99 erkek dedi şuan 23. haftamdayım hiç değişmedi
M-o-r-58 Aso1212 5 hafta sonra detaylı ultrasona girmeniz gerek şimdi erken olur 20-24 haftalar arası yapılıyor.