Tumurcuq Ozlemio sizde de idrara tez tez cixirsz? Böyle patlycak gibi his edrsen ama tuvalete gitdynde az bir şey yapiyon
Ozlemio Tumurcuq aynen oyleyim hatta biraz tutmak istesemde inanilmaz bi baskinve agri olusuyor kosa kosa wc 😂
SedaveSusam Ozlemio 31. Haftaya girdik ama ben mi ona girdim o mu bana anlamadım😂 banyo yapmaya bile halim yok bitsin istiyorum artık mart bir bitse 😔
Anrebasum Ozlemio 27.haftama girdim bugun ; inanilmaz yorgun hissediyorum kendimi ayakta duramıcam nerdeyse haftayla mi alakali ben de mi bir sıkıntı var ben de onu merak ediyordum😏
bukleliana Ben de 26 haftalığım. Bende de çok halsizlik var Sadece yatmak istiyorum. Ve daha bebeğimle ilgili yapacak çok hazırlık var. Onları düşündükçe üzülüyorum. Nasıl gücümü topliycam da bebeğime hazırlık yapıcam diye 😔
Ask_H Ozlemio bende 28. Haftada başladı hemen yoruluyorum tısılıyorum resmen oysaki çok da kilo almadım ama hantallaştım daha çok erken diyor herks 😔 hakkımzda hayırlısı bu gece bende 29. Haftaya gireceğim kısmetse
Ask_H Kızlar 28. Haftada eskiye nazaran bebeğim daha az hareket ediyor yani çok az değil ama eskiden daha hareketliydi sizlerde durum nasıl?
Ozlemio Ask_H benimde cok asiri hareketli bi bebek degil doktora soyledim bisey demedi belirli zamanlarda oluyor cok uzun degil