Ozlemio Artik onceden yaptigim isleri yaparken cok zorlaniyorum gorunuste hamile bile gibi durmuyorum asiri kg da yok ama 29. Haftada bi halsizlik basladi,yasayan var mi ?normal mi ? Cok nadir bazi gunler enerjik oluyorum
Mucize34 Ozlemio maalesef 26 haftalık hamileyim vücudumu tasicak halim yok 2 gündür ateşler içinde yatıyorum boğaz enfeksiyonu oluştu ne yapsam geçmedi son aylar zor gecicek gibi bel agrisida girdi işin içine iş yaparken
arzu_glyprk Ozlemio maalesef çok doğru 3 trimester beni bitirdi hamileliğim çok güzeldi ama şimdi kemik ağrıları çok yoğunlaştı kaburgada ellerimde haftalardır var ve geçmiyor. 😞 32 haftalığız bu arada
sonsuzask Ozlemio aynıyız cnm neler neler yapmak istiyorum ama koca gün bı bakmışım hep yatıyorum.oyle çok karnım falan da yok aslında benim ama haksızlık var
Poncik77 Ozlemio ay tek bn değilmişim Bnde 27.ci hafta dan itibaren var bu halsizlik çabucak yorulma bitkinlik resmen ayaklarım tutmuyor oturmak yatmak istiyorum hep wc ye gidemez oldum 😒☹️
Gokser Aynı ben maalesef🙄🤦🏻♀️ üçüncü trimestere girdikten sonra bir anda her şey değişti, ağır çekime girdi sanki... halbuki bende de çok gözle görülen bir değişiklik yok... dişimizi sıkacağız sanırım artık doğuma kadar🥺😬
Ozlemio Mucize34 bende bazen bel agrisi oluyor bende usuttugumde taze zenfecil limon ve bal cayi yaptim onunla atlatmistim ilk zamanlar tabi zencefile doktorunuz izin veriyorsa
Ozlemio arzu_glyprk vala benimde cok sukur iyi geciyor ama son gunlerde artik enerji kalmadi daha 2 ay var doguma
Zeynep_Aksoy Ben de 33 haftalık hamileyim kalça ağrısından yerimden kıpırdayamıyorum. Hiçbir işimi yapamıyorum oturup ağlıyorum akşama kadar.
Ozlemio Zeynep_Aksoy yapamayinca zorlamayin zaten daha kotu oluyor insan ben suan dinlenip ara vererek yapiyorum
Gizemdi Ozlemio ay bende ayniyim surekli uyumak istiyorum yururken nefes nefese kaliyorum onceden hic boyle skntilarim yoktu
duygusm Ozlemio Aramıza hoşgeldiniz 😄 Ben de en sıradan işleri yaparken bile yorulabiliyorum. Bazen daha enerjik oluyorum, bazen hiçbir şey yapasım gelmiyor. Sıradışı bir yorgunluk yoksa gayet normal bir durum.
Ozlemio duygusm eskisi gibi degil iste ama cok sukur kimseye muhtac olmadan temizlik yemek vs yapabiliyorum yorucu olsada bazen corba karistirirken sandalyede oturmak gibi 😂
Pelo_00 Ozlemio ben de aynı durumdayım fazla kilo almamama rağmen çabuk yorulmaya başladım sürekli halsizim