Deleted5544 kızlar selam. pendik medipolde şeker yüklemesi yaptıran var mı? fiyatını hatırlıyor musunuz? aradım ama doktor giriş yapmadan fiyat çıkmıyor dedi. pahalıysa devlette yaptırırım en azından
Hopmummir Deleted5544 bende normalde özele gidiyorum ama şeker yüklemesini devlette yaptırdım boşa para vermeyin derim bi saat aralıkla kan veriyorsunuz
Deleted5544 O-Nurcan canan hanıma gidiyorum. henüz 1 kere gittim ama ilgi alakasından cok memnun kaldım. uzun uzun inceledi, hikayemizi dinledi. ben devam edeceğim çok sevdim doktoru ☺️
Esme Ozooss kullandığı ultrason cihazı renkli foto veriyor mu ? Kontrole gidince renkli bakabiliyor mu
Ozooss Esme biz kendisiyle başladığımızda 11 haftalıktı bebeğim şuan 16 haftayı bitirdik Cumartesi günü muayenemiz vardı büyüdüğü için sanırım ikk kez renkli olarak gösterdi, fotoğrafta verdi
Hiranurhilal Esme renklı verıyorlar ve canan hanım yuzunu baya gosterıyor cok zevklı yarın kontorluö var heycanla beklıyorz
Deleted5544 Esme ben geçen sorunuza yazmıştım, sony cihazla bakıyor. siyah beyaz ama yüzünün fotoğrafını veriyor. bende canan hanıma gidiyorum yeni başladım. ilgi alakasından çok memnun kaldım. gayet uzun uzun baktı inceledi. tavsiye ederim
Ozooss Hiranurhilal ay evet hahah bayılıyorum ultrasond hemen bakiyim kapatiyim modunda değil , herşeyini inceliyor benimde muayeneden önce hep heyecandan karnım agrıyo görücem diye 😂
Esme Deleted5544 ay evet şimdi siz öyle deyince dönüp okudum 😃 kafada bi milyon tane soru olunca unutuyo insan 😂
Deleted5544 Ozooss evet o da var bazı doktorlar karında gezdirip kaldırıyorlar, yüzünü kapattığı icin baya uğraştı sıkılmadı bu durumdan mesela
Hiranurhilal Ozooss aynen oyle gecen benımkı gostermedı gıt bıseyler ye gel dedı gıttm gosterdı bıde yalanıyodu ne yedın cok beyenmıs dedı canan hanım ne gulduk😀
O-Nurcan Deleted5544 ya nasıl mutlu oldum herkes güzel şeyler söylemiş büyük arayıştayım Doğumu kendisi mi yaptırıyor peki bu konuda bilginiz var mı bu arada teşekkür ederim 😊
Deleted5544 O-Nurcan evet eğer aksam veya haftasonuna denk gelirse 800 tlye geliyorlarmıs tüm doktorlar. kesinlikle gitmelisiniz muayene de çok uygun zaten ☺️