Esraozturk92 Aylin_16 çok teşekkür ederiz 🥰 kilolu hamile kaldığım için doktorum dikkat etmemi söylemişti ilk 3ay diyet yaptım kilo vererek başladım sonra verdiğim kiloyu alıp üstüne de 6kilo aldım cnm
Berna93 Allah bagislasin 💞💞 hurma yemeniz sizin rahat normal dogum yapmaniza mi sebep oluyor hep hurma yeniyormus sanirim okuyorum. Normal dogum icin ozellikle bisey yaptiniz mi?
Esraozturk92 Berna93 hurma yemek acilmanin rahat olmasını sağlıyormuş sanırım normal doğum için ekstra bişey yapmadım ama ise hep yürüyerek gidip geldim hep yokuş çıktım indim oyuzden
Kubraercan 12 haftalık gebeyim ya belki çok erken endişelenmem için ama doğum yapacağımı düşündükçe endişeleniyorum Allah hepimize rahat doğum nasip etsin adınıza çok sevindim ❤️
Meerve Geçmiş olsun. Hayırlı evlat olsun inş. Ne güzel bir Doğum hikayesi 🌸 Doğumda kesik atıldığında yanlış zamanda ıkınırsan makata kadar yırtılma oluyormuş var mı öyle birşey. Ben de kesik atılmasından korkuyorum
Esraozturk92 Meerve doktorum öyle biseyden bahsetmedi cnm ama ben kesik atacağı zamanı anladım açıyorum dedi
Deryaisrafil Allah bağışlasın inşallah 🤲🏻 Hurma dediğiniz hangi hurmalardan Ramazan’da yediğimiz mi yoksa meyve olan mı ?
Flybatuoguz84 Esraozturk92 rabbim anali babali büyütsün cnm bende 37+0 a kadar calisayim di yorum ama korkuyorumda kimi 40 da doguruyor kimi senin gibi 37 de neye göre bilemiyorum tek merakim acaba kacinci haftada dogurucam ah bi bilebilsem
Esraozturk92 Flybatuoguz84 37ye kadar çalışabilir izni aldim ama 36da ayrıldım yani calissaydim iznimin başlayacağı gün doğurmuş olacaktım evde hiç vakit geçirmeyecektim Kısmet birazda 💞
Sunay10_ Esraozturk92 hamilelik döneminde neler yaptınız peki Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürleri olsun yawrunun
Esraozturk92 Sunay10_ hamilelik döneminde bol bol yürüdüm yokuş çıktım indim onun dışında pek bişey yapmadim
Flybatuoguz84 Esraozturk92 haklisin Bend e hazırlıklar icin vaktim kalsin istiyorum seni görünce 37 de doğurma korkusu sarmadi diyemem cnm ya nasip bakalim
Shda_45 Esraozturk92 Rabbim saglıcakla büyütmeyi nasip etsin 36. Haftamdayım dogumdan herkez gibi benimde korkum var bu zamana kadar çok dogum hikayesi okudum ama en güzeli ve cesaret vereni sizinki oldu sorularada verdiginiz cevaplarla bilgi edindim kendinize ve bebeginize çok iyi bakın hayırla saglıkla büyütün inşallah 🙏🙏
Esraozturk92 Fatma111 suyum geldikten sonra sancıyı beklemek istedim ama eşim panik yaptı açıkçası benimde dizlerim titredi heyecan yapıp gittik 🤷😅 sancım hastanede çatı muayenesinden sonra başladı
Esraozturk92 Fatmanuromer 35. Haftadan sonra çatı ağrım başladı işe giderken zorlanmaya başlamıştım oyuzden izin yazdim