Esraozturk92 Ptrckli ben marketten kuruyemiş kısmından aldım normal hurma . 37. Haftadan sonra yeniliyo bana yiyebildigin kadar ye dediler
Alyadereli Esraozturk92 tek korktuğum konu suni sancı nasıldı dayanabilecek gibimiydi? Bu arada Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏽
Esraozturk92 Alyadereli çok kolay olduğunu söyleyemem ama dayanilmayacak raddeye geldiğinde bebek çıkıyor zaten cnm öyle düşün
07antdefne Esraozturk92 hayırlı olsun cnm benim rabbim sağlıklı bi şekilde bana ve benim gibi bekleyen annelere sağlıcakla kucagimiza alırız kuzularımızı. Tek sorum var kesik atılırken hissettin mi uyuşturup öyle mi kesiyorlar
Esraozturk92 07antdefne çatala çıktığımda doktorum uyuşturucu iğne yaptı canm onu hissettim kesik atılırken hissetmedim ama dikiş atılırken ipin çekilmesini hissettim ama acılı degildi
Esraozturk92 Gmz1996 hiçbir şey yapmadim cnm 🤷 bol bol emzirdim ve hiç oturmadim desem yeridir daha bugün rahat ettim
eknsnsr98 Esraozturk92 rabbim evladını sana bağışlasın bizimde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🙏
aysekvrk Esraozturk92 geçmiş olsun sizin adınıza çok sevindim 😊 rabbim sağlık sihhatinizi her daim korusun yavrunla. Lavmani ne zaman yapıyorlar doğuma çok yakınken mi yoksa baştan mı. Yemek icmekte yasak olsa gerek değil mi ?
Esraozturk92 aysekvrk lavmani sabah doktorum geldiğinde yaptılar yani doğumdan 4saat önce. yeme içme ise gece yatış yaptigimdan itibaren yasaktı. Yalnız dogum anında dudaklarım kurudu diye su içirdiler biraz
Aylin_16 Esraozturk92 masallah size anali kizli guzel omurler dilerim 🌸🥰 ne kadar da az kilo almissiniz nasil basardiniz ?
Esraozturk92 Aylin_16 çok teşekkür ederiz 🥰 kilolu hamile kaldığım için doktorum dikkat etmemi söylemişti ilk 3ay diyet yaptım kilo vererek başladım sonra verdiğim kiloyu alıp üstüne de 6kilo aldım cnm
Gulsahky17 Yesim37 dönüyor canım merak etme benimde 35 e kadar sürekli bi aşağı bi yukarı döndü şimdi aşağıda