mizginyusra ilk gebeligimi 5 sene bekledm kizim var 2 yasinda simdi 14 haftalik gebeligim bunda korunmayi birakir birakmaz kaldm
Goknurunuz Fadiiik evlendim 5 ay korunduk sonra korunmadık korunmasız ilişkiden 4 ay sonra hamile kaldım
Marryy Fadiiik korunmayı bıraktıktan sonra 1 ay içinde hamile kaldım. Tahlillerimi yaptırdım hamileliğe bir engel olmadığını söyledi doktorum. Folik asite başlattı ilaç bittiğinde 6 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim ☺️
Zhrnz Fadiiik oncelikle 2. Ayimda adet duzensizligi icin ilac kullandim 3 ay 5 aylikken hamile kaldim
AyaYlmazYldrm Fadiiik evlndim 2 ay snra hamile kaldim isteyerek oglum 15 aylikken tekrar hamile kldim suan 12 haftalik
Hayalet Fadiiik korunmasız 8 ayımdan sonraki ay kaldım eşim ve ben sorunsuz sağlıklı olmamıza rağmen ☺️
elifnurdeniz Fadiiik 10 haziranda evlendik 15 haziranda hamile kaldım 🙈 5 gün korunduk korunmadığımız ilk denemede kalmışım 😅
Flz-kuku Fadiiik evlendikten sonra hiç korunmadık olsun istiyoduk hemen olmadı 1 yıl sonra gebe kaldım
ecemtmr Fadiiik korunmayı bıraktıktan sonra 11. ay da hamile kalmıstım maalesef o sağlıksızdı kalbi durdu kürtaj oldum 2. ye kürtajdan sonra 6. ayda hamile kaldım.