Oznuruzun Fadiiik ilk kızımı düşünmeye başladığımızda 2 ayda hamile kalmıştım kızım şuan 1 yaşında ve ben yine hamileyim bu hamileligim 5 ay sonra oldu şuan 6 haftaligiz daha yeniyiz
Nzkml Evliliğimden 5 ay sonra hamile kaldım. Sadece bir ay boyunca çocuk istedik. İsteğimizden 4 ay sonra gebe kaldım.
Ruzgarperisi Evlendiyimizin 1 ci ayı hamile kaldım. Maalesef düşük yaptım şimdi yine hamileyim çok şükür .
Deletedmom0025 Fadiiik evlendiğimizden 3 ay sonra oldu. Ama ilk iki denemese olmadı. Demir eksıklıgım vardı cok dusuktu tedavimi oldugum ay hamile kaldım. Rabbim kucagımada almayıda nasip eyler inşAllah 🙏🏻
Darkgod Fadiiik evlendiikten bir ay sonra. Kallmisim düşük oldu sonra bir sene sonra yeniden hamile kaldim
Ruyaninprensi Ilkimde evlendikten 4 ay sonra kaldim 2 ay korunmustum ikincide suan oglum 5 bucuk aylik ben 6 haftalik hamileyim korunurken oldu ama iyikide oldu cok mutluyum 🤲😊
Busra1997 Fadiiik 31 Ağustos 2019 düğün tarihim 9 eylül son adet tarihi fazla hızlı oldu istiyorduj ama bu kadar cabuk kalabilecegimi dusunemedim😅