mihrinazsumbul Kızlar ne zman başladınız efermag kullanan var mı? Ne kadar süre kullandınız bana acildeki doktor yazmıştı kasılmalar için. 1 haftadır hergün içiyorum doktora 3 hafta sonra gidicem sizler nasıl kullanıyorsunuz
Heyv mihrinazsumbul 17. Haftada kullanmaya başladım canım bana da efermag yazdı yoktu magvital yazdı sonra
Cdmcvk mihrinazsumbul canım bende magnorm kullanıyorum ve 32 haftalığız herhangi bir şey söylemedi doktorum sanırım son haftalara kadar kullanılır ☺️
Nevinnn mihrinazsumbul bende onu kullandim 6 7 ay boyunca bu sefer farklı bi ilaç verdi ama günde bi tane yatmadan içiyodum kasılmalar için canım
Tubasim Heyv canım bi şey sorcam ben 17 haftalığım bazen karnımda gerilme oluyor yarın doktora sorcam aceba magnezyum eksikliğinden falan olabilir mi? Size neden yazdı doktor 17.haftada
mihrinazsumbul Nevinnn bende 31.haftada başladım daha önce içmemiştim hiç o yüzden soruyum dedim tşk ederim:)
ElanrBlkc mihrinazsumbul çatı dediğimiz yer neresi tam olarak benim çatım mı ağrıyo acaba anlamıyorum ya. 😔😔😔
_rmeysa Haftadan itibaren o kadar çok bel ağrım oldu ki doktorum magosit verdi 5 haftadır kullanıyorum çok iyi geldi artık ağrımıyor hapımda bitmek üzere ama devam etmeyi düşünüyorum ☺️
Tubasim Heyv sanki taş gibi oluyor bazen karnımın bi kısmı 🤷♀️ Belki de büyümeye çalışıyor bebek kendine yer acıyor ondandır ama insan yinede korkuyor
mihrinazsumbul ElanrBlkc iki bacak arası bikini bölge yanları sanki darbe almış gibi yataktan dönerken özellikle hissettiriyo o ağrılar
mihrinazsumbul Tubasim bana doktorum artık yeri daralıyo zamanla büyüdükçe artar ağrılar kasılmalar demişti
Sumeyye_g mihrinazsumbul benimki başka magventmiyfi unuttum şimdi öyle bişey günde bir adet içiyorum hafif ağrım vardı onun için verdi doktorum
Cumaserife mihrinazsumbul farklı ama magnezyumdan bende içiyorum gerçekten çok rahatlatıyo ama bu kasılmaları rahatlatıyo da doğumu geciktiriyomudur sizce kasılmaları engellemek için içiyoruz sonuçta ?? Meraklandım şimdi 😁