Frdugr0212 gamzecansel ben cok inanmam böyle seylere ama dün arkadaşımla konuştum kendisi 2. Gebeliğini yaşıyor suan o bana söyledi hiç bulantısı olmamış 2 gebelikte de annem de de olmamış dedi kendi annene sor onun nasılmış diye anneme sordum ben 3 ay mutfağa giremedim sesi bulantıdan acaba mı diye düşünmeye başladım sizlere de sorayım dedim maksat muhabbet 😛🙂
gamzecansel Frdugr0212 tabi herkes farklı canım. uyanda vardır elbet aynen😄😄 yalnız su içmelisin.su içemiyorum demişsin ya. kussan da iç. yani kus iç kus iç ama iç. susuz kalınca da biliyorsun idrar yolu enfeksiyonu oluyor. bebeğin suyu azalmamalı bi de.
Frdugr0212 gamzecansel haklısın canım şişem yanımda hep bir yudum bir yudum akşama kadar içmeye çalışıyorum. Herşey gecicek allahın izniyle sonra tad almaya başlıcam hamilelikten. Suan tek korkum bebeğin beslenmemesi.
Frdugr0212 Hll3840mhmt Allah korusun hayır doktora dün gittim ama sormayı unuttum aptal gibi lekelenme bende hamileliğimi öğrenmeden önce de vardı sanırım yerleşme kanamaları düşük riski olsaydı doktor söylemez miydi dün herşey yolunda gözüküyor dedi ve testler istedi bu hafta tekrar gidicem o zaman sorucam
Deletedmom137 Frdugr0212 dedğim ilaç organik ve hamileler için üretilmiş çoğu kişşde kullanıyor isterseniz doktorunuza danışıp alın
Deletedmom137 gamzecansel bende perişanım o kusmalardan dün ilacım bitmiş yerdemiydim göktemi belli değil😂
gamzecansel Deletedmom137 aynen ilaçsız olmuyor. bulantının geçip geçmediğini anlamak için bırakıyorum, içmediğim gün sürekli kusma oluyor 😄😖🤦🏻♀️
Duygukc Frdugr0212 Allah kolaylık sabır versin inşallah biraz önce geçer canım benim ❤️Benim 7 haftaya kadar sürdü bulantım sonrasında geçti inşallah seninde biran önce geçer ❤️❤️
Hll3840mhmt Frdugr0212 doktor biliyorsa lekelenmeni zaten sormadan da demesi lazım inş yoktur riskin hayırla kucağımıxa alalım inş
Hilalse Frdugr0212 ben prilam istedim dr zofer yazdı onla atlattım 8den 16ya çekmiştim yol yakınken sizde doktorunuzda bu ilaçlardan birini isteyin derim
Frdugr0212 Hilalse zofer verdi bugün yarım içtim biraz iyi geldi gibi bakalım akşama kadar nasıl olucak olmadı yarın tam alacağım teşekkür ederim 👍🏻
5463 Canım saçma gelbilir bilimsel biley değil 4 ay çektim bnde bulantı kolayını nane şekeri ve dondurmayla buldum her gece hastanedeydim 3 günde 5 kilo verdim bulantılardan dolayı alaha şükür atlattım 😀 şimdi 30 haftalık oldık bile
Ebru52 Frdugr0212 öyle olsa hiç sıkıntısız geçirirdim hamilelik çok farklı bisey her bireyin ap ayrı geçiyor