bskizmir Yaman Valla arkadaşlarin soylediklerini yapicam. Insallah bende senin gibi 15+6 da yarin gorurum. Cinsiyeti farketmiyor ama insanin bilesi geliyor işte. 😊
bskizmir Deletedmom0025 Bende niye hareketsiz goruyoruz hep diye yarin soracaktim belki benimkide uyuyordur. Amin canim insallah
Deletedmom0025 bskizmir 3 gittiğimdede hareketsizdi vallahi benimki. ☺️ Ama kalbinin atısını gordum Allaha sukur 🙏🏻☺️
tugbaayaz bskizmir valla ben beyaz krem sarıyla ufaktan başladım kıza benziyor deyincede bi kuple pempis aldım dayanamıyor ki insan 😊😊
bskizmir Biranne00 Ay inanirmisin bende hep genelde sabah saatlerind aliyorum. Yarin onu yirmi gece girecegim nasipse. Ama bu kez mutlaka tok gitmeyi kafaya koydum 😂
Yaman bskizmir evet ona göre biseyler almak istiyorsun çünkü 12 haftada kız demişti doktorum 15+6da kesinleşti inşallah öğrenirsin 🙂
bskizmir tugbaayaz Ay Allahim bende o heyecani hemencecik tatmak istiyorum ya. Ne olur ne olmaz diye ben almadim. Yarin bi goreyim hemen hevesimi alayim diye bir yerlere bakicam 😁
Yaman bskizmir geçmez cnm anlıyorum bana o 1 ay 1 yıl gibi gelmişti🙂yazarsın gösterirse merak ettim bnde 🙂
bskizmir Yaman Göstermedi maalesef canim. Ne yaptiysam olmadi. 1 ay sonraya kaldi. 20.ci haftasina yani. Ama şukur sagligi yerinde . O yuzden beklemek de guzel. 😊
bskizmir Yaman Ne guzel ya. Senin kiz mi oglan mi canim? Erkekler genelde daha cabuk belli ediyormus sanirim
ruyaduymus https://i.imgyukle.com/2020/02/19/nhjcSq.png Kızlaaarr bana bi cinsiyet tahmini yapar mısınız😌