Deletedmom137 Kızlar birden dengem bozuldu ayağım burkuldu tam bi düşme sayılmaz hemen toparladım kendimi ama çok korktum birşey olmuşmudur
Gunes_ Deletedmom137 vallahi kuzum ben gecen bikdigin kapakland yere birsey olmadi icini ferah tut Dusmemisdin bile birde o ani yasayan sensin buradaki insanlarin olmustur yada olmamistiri rahatlatmasin icini
Gulsahim Deletedmom137 ben merdivenlerden yuvarlanmıştım öyle böyle değil Allahım işte bebeğim tutundu yiyecek ekmeği varmış..
Yaren2019 Geçen bende karda kaydım düştüm eşim tuttuğu için dizimi vurdum yere karnının üstüne düşmediysen bişe olmaz
Gulsahim Deletedmom137 geçmiş olsun bu arada canım benim.. Rabbşim nazardan korusun melekleriyle korusun
TugceCakir Deletedmom137 ben findiklikta kaydım bilmiyodum hamile olduğumu eğer sağlıklı bi gebelikse 1000 kere ip atla bisi olmaz Allahin izniyle 💞
seheryldrm TugceCakir kesinlikle öyle ben hamile olduğumdan emin olmadığım bir vakitte ipte atlamıştım Allah'a şükür hiçte bir şey olmadı :) yiyecek ekmeği olan ne olursa olsun geliyor dünyaya işte