SeherMert Bottesini dikkat et canım kendine olabildiğinde dinlenmeye bak. Uyku önemli ama bu haftalarda uyku problemi bende çok yaşıyorum . Kaç kilo oldu bebiş gelişiminde sıkıntı yoksa isteğe bağlı sezeryanla bile alıyorlar artık
SeherMert Symirna Allahım kolaylık versin canım bol bol dinlenmeye çalış bu haftalar çok zor ve sabırsız oluyor
Symirna SeherMert aynen bu zamanda beni uyutup direkt doguma kaldirsinlar istiyorum sabir kalmadi direniyorum resmen😔
SeherMert spiker_anne hayırlısı olsun canım Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşAllah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰
SeherMert kardelen_07 benim şuan sancı görünmüyor nts de ama sabırsızlanıyorum bende. Bebişin kilosuna ne dedi doktorun
SeherMert mira_elifada her bebeğin hamileliği farklı oluyor . Bende bu ara çok zorlanıyorum ama sıfır uyku ile direniyorum resmen 😔
Symirna Serenty aynen oyle canim benim😍dr gerekirse 42 ye kadar bekleriz diyor cidden korkar oldum.agrilar hat safhada uyku dedigin gibi yok denecek kadar az😞
Cigdem0707 SeherMert benim de son 19 gün😂😂😂😂Ağrılarım var.Aynı.Ama son haftalarda olduğumuz için doktor normal olduğunu söylüyor
Cigdem0707 kardelen_07 aynıyız ben de bugün doktora gittim.Nstye girdim ama sancı yok.Cati muayenem haftaya😁
cubukkraker 39+2 son 5 pek sancı falan yok bakalım ne zaman gelecek nazlı kızım🥰 birbirimize hep dua edelim 🤲🏻
SeherMert cubukkraker aynen canım birbirimize dualar edelim. Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰
Zhrnz SeherMert 31+6 son 57 amaa biraz erken gelcek.gibiyizz bakalimm zaman gecmek bilmiyoo son zamanlarrr🤗