SeherMert gezentianne Sağlıkla sıhhatle gelsin de boşver bir hafta sonra gelsin 😂🧿 Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım 🙏🏻
SeherMert Senyorita Benim de ellerim ayaklarım bu ara şişmeye başladı. Çok zorlanıyorum az birşey de bile belime ağrılar giriyor. Diğer yandan da hemen doğsun da kavuşuyum çok istiyorum. İçimde koskocaman bir heyecan var . Bu arada Allahım hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eylesin 🙏🏻🧿🥰
Senyorita SeherMert Sağlıkla alalım kucağımıza, zor bir süreç gerçekten ama bitti sayılır. Sonrası yavrularımıza doyma zamanı😍
rabiaa_ SeherMert Kilo alsın diye bişey yapmadım ama kilolu olmasida sıkıntı normal dogum istiyorum böyle giderse sezeryan olucam
Symirna SeherMert bugun tam 37+0 olduk bizde.cati agirisindan adim atmak bile cok zor oluyor dr randevumuz vardi bugun 3 haftamiz var dedi normal bekliyorz kismetse.3362 gr olmus oglum bugun🙏🏻🧿
kardelen_07 37+1 bugun muayeneden geldim. Cati muayenesi yapildi hem aciklik var mi durum nasil diye. Suan 1 parmakmis. Nst de sancilarim cikiyor, biraz bende hissediyorum zaten. Insallah hayirlisiyla gelir
SeherMert kardelen_07 benim şuan sancı görünmüyor nts de ama sabırsızlanıyorum bende. Bebişin kilosuna ne dedi doktorun
Cigdem0707 kardelen_07 aynıyız ben de bugün doktora gittim.Nstye girdim ama sancı yok.Cati muayenem haftaya😁
SeherMert spiker_anne hayırlısı olsun canım Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşAllah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰
Symirna Serenty evet dimi bana dr 3 haftan var dedi ama inan cok zor arkadasim cok ozur dilerim asagisi dusucek gibi agriyor adim atana askolsun istiyorumki zaman gecsin artik😔
Serenty Symirna oyy oyy üç hafta mi var daha.bende genel bir halsizlik ve ara ara ağrılar oluyor ama çok şiddetli ağrım yok şükür.zaten benim ki herhalde 3 haftayida geçecek sanki öyle duruyor.ama geceleri uyuyamıyorum artık iki saat uyku ile duruyorum resmen
SeherMert Symirna Allahım kolaylık versin canım bol bol dinlenmeye çalış bu haftalar çok zor ve sabırsız oluyor
Symirna Serenty aynen oyle canim benim😍dr gerekirse 42 ye kadar bekleriz diyor cidden korkar oldum.agrilar hat safhada uyku dedigin gibi yok denecek kadar az😞
Haticemre21 SeherMert 37+3 son 18 ama zorunlu sezeryan olcak o yuzden son 11 günümüz cuma sezeryan 28 subat hayırlısıyla 😍🙏🤗
Bottesini 36+3 üz.sanırım 37 nin içinde alıcak.karnım kocaman oldu taşıyamıyorum artık. üzerine Arpacık çıktı gözümde burnum tıkanıyor.uyku yok zaten.iyice güçsüz düştüm.sabaha kadar oturup bir iki saat uyuyorum bayılır gibi.
SeherMert Bottesini dikkat et canım kendine olabildiğinde dinlenmeye bak. Uyku önemli ama bu haftalarda uyku problemi bende çok yaşıyorum . Kaç kilo oldu bebiş gelişiminde sıkıntı yoksa isteğe bağlı sezeryanla bile alıyorlar artık