gezentianne denden Ayy bana da verdiği gün 18 şubat salı Ben de 19 şubat çarşamba gideceğim ertesinde keşke 20.02.2020'de dogursam sizin gibi 3 cm dese 🤣🤣 hiç anlamamış mıydınjz açılmayı?karnınız toplanıyor muydu? öncesinde çatı olmjş muydunuz?
denden gezentianne hiç çatı muayenesi olmadım . nişan geldikten sonra gittiğimde yaptı artık son gündü. nişan geldiği gece karnımda toplandı. Doğum hikayem var profilimde canım okuyabilirsin veya https://youtu.be/uFs4bFjedqo izleyebilirsin 😇
gezentianne Nrl Beni 39+1 den sonra 40+1 e çağırdı keşke ben de cok gitsem sabırsızlanıyorm doktora gtmek için🤣 3 muayenede de açıklık cıkmadı mı?
Nrl gezentianne hayır ne yazik ki yumuşama var dedi bebek kafası kanalda dedi 3 gündür böyle ne sancı hiç birşey gelmiyor tuaf 🤔🤔
gezentianne denden izlemektense okumayı tercig ederm ama profilinizde bulamıyorum beni etiketler misiniz
Betul0605 gezentianne bugun kontrolum vardi 4 cm aciklik ve hafif sancilarim var akşama inşallah kavuşacağiz suan evde vakit geciriyorum sancilar sıklaşinca gidecegim hastaneye darısı sana inş 🤗🤗
gezentianne Betul0605 Ayyyy 4 cm mi maşallaahhh🧿🧿🧿 hiç ağrın sancın olmuş muhdu belirtin var mıydıııı
Betul0605 gezentianne yok muayene de ogrendim ben persembeye sezeryan olur die bekliodum nişan geldi deyince muayene etti 4 cm aciklik dedi