Pnrkrb Gecmeyin arkadaslar bence de gerek yok. Zaten guvenlikler de anliyor bir sey demiyor. Anlayip sey gibi asik suratla bakanlar oluyor onlari da ben umursamiyorum. Cantami koyuyorum bantlara kendim kenardan geciyorum
Busegulce Duygukc bazı doktorlar bir zararı yok diyor bazıları geçmeyin dikkat edin diyor geçmemek en iyisi ben geçmiyorum 🤗
duygusm Duygukc Geçenlerde bir doktor daha yazmıştı, kapıda olanlar sadece metal dedektörüdür, radyasyon yoktur, bir zararı olmaz diye ama ben de geçmiyorum.
Duygukc Cemrealya_ tabiki dr. Banu Çiftçi uygulamanın ismi benim telefonum İphone bendeki ismi bu belki android tede bu şekildedir
2z-nns Duygukc Ben hiç geçmedim. Karnım küçükken de geçmiyordum. Sorana hamileyim geçemem diyordum. Zaten şu an karnım çıktığı için soran da olmuyor.
Aise_35 Duygukc geçme Canım zaten seni zorlamıyorlar geç diye. Ama şuna da dikkat et çantanda yiyecek ve içeçek varsa onları da çıkar x-ray koyma sen kendine dikkat ediyorsun ama yiyecek ve içeceklerin radyasyon alıyor dikkatli ol
Ebrubera Sherylady merhaba size danışabilir miyim 17+4 iken ayın 25 inde memlekete gideceğim uçakla yolculuk 1 saat 15 dk sürüyor... bilet alırken herhangi bişey belirtmedik doktorda sorun yok demişti hamile olduğumu bilet alırken belirtmem gerekiyor mu
Sherylady Ebrubera hayır gerekmez. Tek gebeyseniz 30 lu haftalar rapor ister yine de anne beyanı esastır😊 doktorunuz bi riskiniz yok diyorsa rahatça gidin ama tavsiyem yanınıza bulantı torbası vs alın ben hamileliğimde gram kusmadım miğdem bulanmadı ama uçakta bi garip oldum
Yenianne65 Duygukc ben çanta mı bırakıyorum ama oradaki görevliye hamile olduğumu söyleyip geçmiyorum
tugbaayaz Duygukc ben çantamı cihaza koyuyorum ama kendim geçmiyorum artık hamile bi arkadaşım sakin sen geçme radyasyon var hamileyim de bişey derlerse dedi artık bisey demeden direk geçiyorum kimsede bisey sormuyor geçme sende canım
Mkylz Duygukc açıkçası ben çantamı verip yandan dolanıyorum heo, sonuç olarak radyasyonun iöinden geçiyorsun, yandan folan bence artık eliyle arıyorlar zaten 😊
Sumeyye_g Duygukc bana doktorum mümkün oldukça avm o tarz yerlerde çok bulunma ve oradan geçme sesi düşük dozda olsa radyasyon var avm vs o tarz yerlere gittiğimde xraydan geçmem illa biri vardır yanımda çantamı eşime yada arkadaşıma veririm onlar koyar bende yandan geçerim
Duygukc Esila4549 yok yok onun hiçbir zararı yok onun ötme sistemi mağadaki o kuafetteki aletlere özel
dfnomr Duygukc ben gecmiyorum ama gecenlerde kadin dogum doktoru banu ciftci bir paylasim yapmisti zarari yok diye
DlstM Duygukc bnde çok avmye giderdm büyük çopunlk geçmzdm ztn görüyolar hamile olduğumu bişi demzlerdi geçmemekde yarar var cnm.
Tazeanne0134 Duygukc ben hamileyken çok kez havaalanında denk geldim valizlerin geçtiği yerden geçersen sıkıntı olur dedi ama o dik insanların geçtiği yerden geçmeniz sorun olmaz ama ben geçmedim 2 cihazın arasından geçip üzerimi ararlardı hep