M-o-r-58 Duygukc valla ben suratsızada denk geldim tebessüm ediyorum hatta karnımı tutarken. Hiç biride sormadı tipim çok müsait sanırım 😄 bide 2 aylıkta hemen karnım çıktı... İlk gebeliğimde 3 aylıkken 5 aylık sanıyolardı kocaman bi top vardı göbeğimde 🤭
Deletedmom138 Duygukc kuzum bende çok sık avmye giderim ama karnımı gösterip geçiyorum xray dışından 😊😊
Duygukc Deletedmom138 😂😂😂 bazıları terbiyesiz olabiliyor işte sanki bomba taşıyoruz bak elinle gönder ne uzatıyosun 😂😂🤰🏻
Ozge_Yunus Duygukc hamile kaldığım günden beri hic gecmedin gecmeyin derim bende yan taraftan gecin biseycik olmaz
Esila4549 Bır sey sora bilirmıyım. Bilgisi olan cevap verirse sevinırım. Hanı X Ray kapı dedıgınız hava limanında buyuk avmlerde var resmi dairelerde de var sormak istedigım hani magaza kapılarında kucuk kapı seklinde hırsızlık falan olunca ötuyor o zararlı mi peki oda mi aynı şey
Duygukc Esila4549 mağazadaki öten şerit kapılar mağazada satılan ürünün üstündeki o beyaz yuvarlak damgalar varya çalınmasın diye onlar geçtiğinde ötüyor sadece yani ona uyarlı vicudumuzda metal eşya olunca ötmüyor
Ztbr Duygukc bilgim kadarıyla o çanta koyduğumuz şeyde radyasyon var girislerdekinde yok aonucta mağazaya girerkek sağ soldada paneller var orda da mecbur geciyoruz. O yüzden o kapı gibi şeylerde ve mağaza girişlerinde yok cnm güvenlik kursunda öyle soylemislerdi
Dilan90 Duygukc o çantaların geçtiği yer asıl x-ray içinde yiyecek içecek bırakmayın sonrasında onları içmeyin yeterli diger makınennın bir zararı yok
Duygukc Dilan90 o konuda bilgim var evet çantamın içinde yiyecek içecek bırakmıyorum ilaç bile bırakmıyorum
Sevgigursoy Duygukc ben önceden geçiyordum yanı bazı güvenlikler onlarda radyasyon yok diyordu ama artık direk diğer taraftan geçiyorum sormuyorlar bile 😁
gmzmg Duygukc avm girişlerindeki kapı x-ray değil metal dedektörüdür ve zararsızdır. zararlı olan o çantalarınızı poşetlerinizi koyduğunuz ve kontrolden geçirdiğiniz cihazdır. Ondan da hiçbirimizi geçiremezler haliyle.
Aselmine Ben dr uma sormustum telefon daha zararli demisti. 5 ülke gezdim tüm havaalanlarindada girdim cihazlara. Hatta birinde süphelenip kapsamli bi cihaza sokmuslardi🙄 bu kadari fazla sadece hamileyim demistim komik olmustu bayagi 4 ay önce 😑😑
Karadenizf Duygukc ben geçmiyorum ama dr banu çiftçiyi dinlemiştim herhangi bir zararı olmadığını geçebileceğimizi söylemişti. Ben yine de geçmiyorum geçip geçmemek sizin elinizde. Dert edecek bir şey yok
Sahika3 Duygukc ben araştırdım bir riski olmadığı söyleniyor ancak yine de gebelerin geçmeme hakkı var bu hakkı kullanalım içimiz rahat olsun