Tubaliya Kbrbydk aynen yanlış etiketle açmışım gören az olmuştu ben kendim cesareti Buradaki hikayelerden Aldığım için tekrar paylaşmak istedim bi nebze umut olmak istedim 😌
Tubaliya Adige09 aman sakın dikkatli olun doğumdan sonra mantıklı düşünmeye başlayınca keşke en az yarım saat önce çıksaydım evden dedim az daha doğurmasam bebeğim sıkıntıya girecekti benim ki de biraz abartı olmuş😂😂
Tubaliya Aysen2709 inşallah bir avazda kurtulursun canım 😌 sanırım cesaretimin sahibi burada ki hikayeler deli gibi doğum hikayelerini okuyodum 😌
Sudeeali Tubaliya sıcak suyla duş almanın ne zararı varmış son günlerim hep sıcak suyla duş alıyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
[silindi] Tubaliya ne güzel Allah bize de kolay doğumlar nasip etsin. Ben hep şunu merak ediyorum bebek çıkarken vajina acıyor mu
Tubaliya [silindi] doğal olarak acıyo 😂 yoksa niye bağırayım😂😂 ama anlık acı o an çok zor gibi geliyo ama doğumdan hemen sonra nerdeyse o an bütün acılar diniyo 😌
Hulyaawc Tubaliya Keside Ağrı oluyor mu o sırada,ben ondan korkuyorum bide tekrar dikildiğinde nasıl oluyor 🤦🏻♀️
Tubaliya Hulyaawc valla acıyo ama doktora o an ses çıkarmasam da içimden kessin dedim yani ayrıca sancı çektiğin için pek zor gelmiyo daha kendin kessin diyorsun 😌
Tubaliya leylakrcpncr ben bebek iri diye çok sıcak olmasa bile sıcak suya duş alıyordum hep onunla faydası var sanırım😌