Aysen2709 Tubaliya mükemmel 🤗inşallah benimkide böyle olur ayrıca ilk gebeliginin olmasına ragmen bu kadar rahat olman banada biraz cesaret verir gibi oldu ❤Allah bağışlasın bebeğini
Tubaliya Aysen2709 inşallah bir avazda kurtulursun canım 😌 sanırım cesaretimin sahibi burada ki hikayeler deli gibi doğum hikayelerini okuyodum 😌
Tuba_27 Tubaliya maşallah valla içimi rahatlattın okuduğum yerde ikinci hamileliğin ilk doğumumda cahillikle ufacık sancılarla gittim yattım hastaneye sonrada 12 saat rezillik çektim nst ye bağlı beklede bekle allah izin verse bunda senin gibi hastaneye dayanılmıycak gibi olunca gidicem Allah tüm hamişlere kolay doğum nasip etsin
leylakrcpncr Tubaliya maşaAllah Rabbim bağışlasın evladinizii size de geçmiş olsun kaçıncı haftada doğum yaptınız
Torro Tubaliya sanırım okuduğum en güzel hikaye😍 Allah analı babalı büyütsün. Ben hastane 15 dk mesafede, acaba daha yakın olanı mı tercih etsem diyorum, siz 1.5 saat uzaktayken bu sakinliği korumuşsunuz bravo 👏🏽 👏🏽👏🏽 Darısı hepimizin başına🙏🏽
Tubaliya gezentianne aynen canım daha önce de paylaşmıştım ama doğum hikayeleri etiketini seçmediğim için gören olmamıştı sizlere de umut olsun diye tekrar paylaştım 😌
Tubaliya Ozgee11 hayır hep yattım doğumdan sonra yatsmıycam diye ama siz yapın tabi belki yapsaydım dikişim olmazdı 😌
Zekiyee Masallah cnm insllah hayirlisiyla biz de atlatalim Dogumu bebisimizi saglikla kucamiza alalim 🤲🏻🤲🏻
Tubaliya 04052016mh tam geçti diyemem canım iki gündür düşmeye başladı dikişlerim Ete kaynayan dikiş atılmamış ve benim dikişlerim açıldı o yüzden sanırım biraz geç düştü ilk idrar sanırım korkudan zor oluyo ben korktuğum için saatlerce tutmaya çalıştım ama el mecbur gittim oturmaya kalkmaya korktuğum için kendi kendimi zorladım ama aslında hiç bişey yokmuş daha doğrusu ben hiç acı ağrı hissetmedim ☺️ Dikiş konusuna gelince ilk bir hafta çok çok rahattım keyfe keder takılıyordum misafirlerle ilgileniyordum sonra dikiş açıldı ondan sonra kabus oldu bana 😌
Kaderdrsun12 Tubaliya maşallah sana tebrik ederim inş banada böyle doğum nasip olur biraz tez canlı ve paniğim malesef elimden geldiği kadar kendimi sakinleştiricem bende hemen hastaneye gitmicem dikişlerine üzüldüm acaba nazarmı değdi ☺️