Aysegnl51 ilooshhh yaklaşmış belirtileimiz aynı.😅dün gece sancim.acayip vardı her gün artıyor.bakalim doğurcaz mi ne😂
ilooshhh neva01 haha valla öyle çok bekledim bunaldım artık kızımı sag salim kucagıma almak istiyorum ben dogurunca hep beraber rahatlicaz 😂
Gamzelie ilooshhh aynıyız canım benimde iki gün kaldı 40 sancılarımda varr o akıntıda hep var ama gelmiyor bi türlü hayırlısı çok sıkıldım göbeğim acıyor artık sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah
ilooshhh Gamzelie canım başka dogum belirtilerin yokmu benim aşagıya çok baskı yapiyo ishalde oldum sık sık idrarim geliyo hafifte sancılarım var ama çok şiddetli degil
Mucize34 ilooshhh ağrın ve sancin olmadığı sürece doktora gitme cnm boşuna bekletiyorlar hastanelerde sancin 5 dakikaya düşünce gitmeni tavsiye ederim o zaman daha kolay olur 😊
ilooshhh Mucize34 aynen canım 5dkya düşmeden asla gitmem çok cektirirlsr zaten yarında kontrolüm var gerek yok şimdiden boşuna gitmeye
ilooshhh Aselcigibeklerken oyy sag salim kavultunmu yavruna allah analı babalı büyütsün inşAlah rabbim acısını göstermesin ♥️ benimde 2 saat sonra yatışım yapılcak suni sancıyla dogumu başlatıcaklar lütfen dua et çok korkuyorum 🌹