ilooshhh kızlar az önce lavaboya gittim ve çok az sümüksü sarımsı akıntım vardı nişan böyle birşeymi?
Yildizim ilooshhh Evet canım kanlı olmasına gerek yok. Benim da sarı sümüksü yoğun bir şekilde gelmişti doktorum nişan demişti. Ertesi günü doğum yaptım
Ysfftmmina ilooshhh canım dusa gir cik beline sıcak su tutarak masaj yap seni postlarda görüyorum inşallah doğurursun 😇🤗🤗🤗
1994ozg ilooshhh o akıntı bende hep oluyor normal bi akıntı diye biliyorum ama siz yine de tabi danışabilirseniz doktorunuzu bi arayıp sorun
ilooshhh Yildizim canım benimli çok hafif geldi ama sümüksü ve sarı çok az olması beni endişelendirdi
Hatice_ceylan Yildizim ya bısı sorcam ıyce supelenıyom kendımden . Ben 30 haftalık hamıleyım . Dun asırı sancılarım vardı dedıgınız gıbı benımde boyle bı akıntım oldu . Ama su an bıraz ıyyım artık ıyce korkmaya basladım
Deniz_krks06 Enfeksiyon da olabilir kaç haftaliksin bende de dün geldi 2 gündür var vajinal enfeksiyon olduğu soylenirdi fitil kullanmaya basliyacagim
ilooshhh Aselcigibeklerken şimdilik yok ama dün baya agır sancı çektim canım yarın konrtolüm var dur bakalım ne dicek doktor
ilooshhh 1994ozg bende hiç olmadı 39+4 oldum nişan diye düşünüyorum diger dogum belirtilerinide yaşamaya başladım benim kız gelmeye niyetlendi herhalde 😂
ilooshhh AyaYlmazYldrm her hafta kontrol ediliyorum canım enfeksiyon varmı diye ama doktor hiç bir sıkıntın yok dedi 🤷♀️
0Hacer0 Bende de enfeksiyon var kemiklerim çok ağrıyor kızlar doktor a gitim ilaç verdi yene geçmedi bu ağrı
ilooshhh AyaYlmazYldrm Allahım sanada o günleri göstersin inşAllah canım insan son haftada olunca herşeyi dogum saniyor ve çok heyecanlı bir bekleyiş içinde oluyorsun 🥰
Aysegnl51 ilooshhh yaklaşmış belirtileimiz aynı.😅dün gece sancim.acayip vardı her gün artıyor.bakalim doğurcaz mi ne😂
neva01 Ya canim insallah nisanindir gercekten kisa zamanda dogurursun insallah cunku cok bekledin simdiden hayirli dogumlar🤗
ilooshhh neva01 haha valla öyle çok bekledim bunaldım artık kızımı sag salim kucagıma almak istiyorum ben dogurunca hep beraber rahatlicaz 😂
Gamzelie ilooshhh aynıyız canım benimde iki gün kaldı 40 sancılarımda varr o akıntıda hep var ama gelmiyor bi türlü hayırlısı çok sıkıldım göbeğim acıyor artık sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah