Sara Pinarsalih Evet orasi dogru.Bazen tontis cocuk olsun istiyoruz.Ama normal 39 haftaya gibi 3500 olsa guzel bir kiloda olur.
NaimeYilmaz Sara yok burda öle degl maalesef . Bazı durumlarda özeller risk almayıp devlete bile gönderebılıor . Öncelik hastaları değil yani para ve ismin kötülenmemesi
Sara NaimeYilmaz Ha anladim.Zaten ozeller hep isimlerin dusunuyorlar.😊Ya insallah hepimiz icin hayirlisi olur.🙏🙏
pPapatya Ebruslgn Benimde 27. Haftada 1235 grdı. Doktorum iyi olduğunu söyledi. 1 hafta önden gidiyor ama doktorum dikkat et falan demedi. Bence sizinki de normal.
Ebruslgn pPapatya bu bir hafta önden gidiyor ne benim de öyle canım ben 26 hafta olarak takip ediyordum bugün doktorum 27 dedi nasıl oluyor hangisi doğru ?
Ebruslgn Allah hepimizi sağlıkla sihhatle bebeğimize kavuştursun kızlar ☺içimi rahatllattiniz Teşekkürler 😇
pPapatya Ebruslgn Doğum SAT a göre oluyormuş. Bir hafta önden gitmesi herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Bebeğin gelişimi bi bakmışsın 1 hafta önden gidiyor, Bir sonraki kontrolünde SAT a göre gidebilir. Değişebiliyor yani. SAT a göre takip etmen gerekiyor.
Milen Ebruslgn ben de bu hafta 27+1 de doktordaydım kilosu 1100 dü kilolu demedi, normal dedi, doktorların fikirlerinde ufak farklar olması normal tabi, herkes kendi doktorunu dikkate almalı tabi, baştan beri sürecin takipçisi onlar 👍🏻
Retina 26 haftada 1350 ölçtüler 2 kontroldür 2 hafta ilerden gidiyormuş bende kilolu doğmuşum. aile geçmişinde varsa iri bebek hikayesi senin cocugundada olması normal dedi.muhtemelen 4-4,5 kg doğar ben kilo almıyorum bir aydır bebeğe yarıyor demekki.ama bebek kg alırken tartı neden değişmiyor anlamadım demekki kg veriyorum.
firdevs Ebruslgn ciddimisin canım benim bebeğim de 1 kilo 250gr 27. haftadayım ama Doktorum kilosu iyi dedi şimdi sana neden kilolu dedi ki 🤔
Serdogrul Sara hem kilosundan dolayı hemde haftasına göre ultrason da iki hafta öndeydi kordonda dolanmıstı boynuna doktor riske atmaya gerek yok dedi. Kılosu olmasa kordon sıkıntı degıl ama iri bebek oldugu için sıkıntı olur demıstı
Sara Serdogrul Ha canim anladim.Sezeryan olduktan sora ne kadar surdu agrisi? Birde ne zaman tam sagaldin istediginu yapmaga basladin ???Sanada cok soru veriyorum ama merkatda ediyorum 🙃🙃
Serdogrul Sara sor canım büyük zevkle cevaplarım 😌. Ben sezeryan sonrası cok çabuk toparlandım. Sadece ameliyata girerken biraz öksürüğüm vardı narkozla beraber cıktıktan sonra bıraz oksurdum o zorladı ama oda ertesı gunu tamamen geçti. Ikı gece hastanede kaldım ama dogum sonrası hemen yürüdüm eve geldıgım de de gayet rahattım herkes cok şaşırdı ilaç bile kullanmadım. Kendı ısımı kendım gördüm hep 1 hafta sonunda da ev temızlıgı bile yaptım 🙂) bazen çok eğilip kalkınca iç dikişlerim hafif agrıyo ama öyle dayanılmayacak gıbı degıl. Korktugum gıbı değilmiş sezeryan