Ebruslgn Mrb arkadaşlar 27 haftalik hamleyi az önce doktordan geldik oglusumuzu gördük ama doktor biraz dikkat et fazla gibi dedi kilossuna 1kilo 16 gram bu sorun olur mu ilede benim gibi yaşayan var mi nelere dikkat edilmeli?
Pinarsalih Ebruslgn benim bebeğim 25+4ken 950gr dı şu an 27+1iz en az 100gr aldı desek 1050gr çok değil sanki yA çok olsa dr um beni de uyarırdı
Pinarsalih Ebruslgn bi arkadaşım da 28haftalık bebeği de 1267gr o daha çok o zaman ama normal diyo doktoru
NaimeYilmaz Ebruslgn yedıklerınıze dıkkat etmezsenız normal dogum yapamayabılırsnz . Eltım4.5 kg dogurdu bellı olmaz bu ısler elbet ama yinede dikkat edın bence
Serdogrul Ebruslgn benımde bebegım topluydu. Doktor hep kilolu olucak dedı. En son 37 haftada gıttiğimde 4 kilo demıstı. 38+4 te dogum yaptım 3960 dogdu. Demekkı haftamı beklesem baya yoplu gelıcektı 😂
Sara Pinarsalih Bende sızler gıbı doktorum soyledıkı bu gıdısle sezeryan ola bılır.Bence yemeklerımıze dıkkat etmelıyız.☺
Sara NaimeYilmaz Bende halamda bu haftada 1kilo 500 qramdı.Cocugu 4 kilo 300 dogmusdu.Ama onda 3 cocuk var 3-unde 4 kılodan fazla dogmus.Hersey Allah bılır.Bızde ilk gebelık diye birazcik korkulu.Bizim tarafdada cocuklarin 70% ters duruyo o yuzden sezeryan oluyorlar bende umutlu degilim.Hemde bende miyom var 😭bilemiyorum Allahim bana 34 haftayi gormeyi nasip etsine.🙏🙏🙏
Pinarsalih Sara ben Zaten çok yiyen biri değilim sadece saglıklı beslenmeye dikkat ediyorum ama dr um kilosu normal dedi benimle birlikte hamile kalan aynı zamanda olan arkadaşlarımın ki de benim bebeğimin kilosuyla aynı hemen hemen 😍çok demedi kimse ama kiloya
NaimeYilmaz Sara inşallah bızde öle oluruz bazen dıorm develttemı dogum yapsam özelde cayabılme lüksümün olması benı korkutuo 😊
Sara NaimeYilmaz Senin doktorun ozeldemi yoksa devlette?onami dogum yaptirtmak istiyosun.Bende doktor ozelde calisiyo.
NaimeYilmaz Sara yok özele gıdıorm doktorumda orda. Ama zoru gorunce sezeryan istegınde bulunabılıoruz ya. Devlette öle degl senı dınlemıorlar bıle o yuZden mecbur normal normal dogururdk 😊
Sara Pinarsalih ya insallah normalmis.Birde cok insanlar diyoki bende bu haftada 850 qram oluyo o yuzdende bir az kafayi Taktim.Ya saglikli olsunlar.Kilosu onemli degil🙏
Pinarsalih Sara hiç kafayı takmayın zaten son ay özellikle çok kilo alıyormuş Bebişler saglıklı doğsun istiyoruz tabi ama malesef annelik psikolojisi hep kiloya takıyoruz azcık kilolu olsun diye 😁🙈
Sara NaimeYilmaz Ben bakuda kaliyorum.Ama devletdede ozelde istediginde sezeryan ola bilirsin.Sizde iyiymis.☺
Zehra2701 Ebruslgn bence kilosu gayet iyi benim bebeğim de o haftada 1 kiloydu cnsim doktorum dikkat et felan da demedi yani gayet iyi kilosu dedi
muzisyenanne06 Ebruslgn bende şimdi kontrolden geldim 27+1 im 1044 gr geldi gayet normal dedi endişelenmeyin haftasıyla uyumlular
NaimeYilmaz Sara yok burda öle degl maalesef . Bazı durumlarda özeller risk almayıp devlete bile gönderebılıor . Öncelik hastaları değil yani para ve ismin kötülenmemesi
Sara Pinarsalih Evet orasi dogru.Bazen tontis cocuk olsun istiyoruz.Ama normal 39 haftaya gibi 3500 olsa guzel bir kiloda olur.